Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. januára 2017, 18:20
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Floyd Mayweather ponúkol Conorovi McGregorovi 15 miliónov za ich spoločný súboj. Je iba otázkou času, kedy sa títo dvaja kohúti pobijú

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Celý svet čaká na to, kedy sa očakávaný súboj odohrá.

Obaja kohúti o tom hovorili už niekoľkokrát, nechýbali odvážne vyhlásenia a vtipy na účet toho druhého a napokon sa súboj Floyd Mayweather proti Conorovi McGregorovi možno skutočne odohrá. Veľkohubý Ír si už pravidelne uťahuje z Mayweathera na svojich sociálnych sieťach a pred pár mesiacmi sa vyjadril, že do súboja by šiel jedine za 100 miliónov dolárov, čo sa mu koniec koncov môže splniť. Na povrch totiž vyplávali čerstvé informácie, že Floyd sa rozhodol ponúknuť Conorovi rovných 15 miliónov dolárov za to, že sa súboja zúčastní a okrem toho by dostal aj niekoľko percent z celkového zárobku z predaja vysielacích práv, keďže súboj týchto dvoch borcov by sa dal pozerať na princípe pay-per-view.

McGregor si už stihol vybaviť aj boxerskú licenciu platnú v Kalifornii, a tak sa zdá, že zorganizovaniu jedného z najočakávanejších súbojov nič nebude stáť v ceste. Samotný Floyd sa vyjadril, že vo svojej podstate je biznismenom a keďže by ich spoločný súboj bol schopný zarobiť stovky miliónov dolárov, Floyd mu chce ukázať, že odvážne tvrdenia mu v boxerskom ringu nebudú nič platné. V súčasnosti teda záleží najmä na rozhodnutí organizácie UFC, s ktorou má McGregor zmluvu a potreboval by od nej získať povolenie na účasť v súboji s boxerskou legendou, ktorá si počas kariéry udržala skóre 49 výhier a žiadna prehra.

Conor provokuje aj touto fotkou s popisom, aby ho ľudia volali C.J Watson, ktorý mal chodiť s matkou Floydových detí

Call me C.J Watson! www.macmojiapp.com

Fotka zveřejněná uživatelem Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),


bull

Fotka zveřejněná uživatelem Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),


This Halloween costume speaks for itself, "Money Man".

Fotka zveřejněná uživatelem Floyd Mayweather (@floydmayweather),


Späť
Zdieľať
Diskusia