Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. januára 2017, 23:08
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Separ, Kali, Tina, Ben Cristovao a desiatky ďalších známych tvárí posielajú všetkých do pi*e v jedinečnom videoklipe ku Strapovej skladbe

HUDBA
Uložiť Uložené

Kunesovi a Michalovi Nemtudovi sa podarilo vytvoriť vizuál, ktorý nemá v našich končinách obdoby.

Album Vedi, Vidi, Wich od legendárneho pražského producenta je už približne mesiac vonku, a tak ste snáď mali možnosť počuť všetky skladby, ktorých sa na tomto jeho producentskom počine objavilo naozaj neúrekom. Na projekte máme zároveň možnosť počuť aj spolupráce, ktoré by sa pravdepodobne za normálnych okolností neudiali, a tak si na svoje určite príde veľa fanúšikov. Na sociálnych sieťach viacerých interpretov sme tiež zahliadli, že sú v pláne aj nejaké tie vizuály a prvý z nich prichádza hneď dnes. 

Ide o videoklip na skladbu Chodte všetci do p*če, na ktorej sa okrem DJ-a Wicha objavuje aj Strapo, Ektor a tiež Hrdlorez Boris. Chalani sa rozhodli poňať videoklip úplne netradične, a tak sme sa dočkali zaujímavej kompilácie, keďže sa im podarilo presvedčiť desiatky známych aj menej známych ľudí, aby zarapovali kúsky textov, z ktorých nakoniec vzišiel celistvý výsledok. Okrem známejších tvári hudobníkov ako Separ, Tina, Čistychov, Kali, Majself či Dame máme možnosť vidieť aj Kazmu, Janeka Rubeša či FattyPillowa. O tento jedinečný vizuál sa postarali Mišo Nemtuda a Kunes, ktorí sú konieckoncov aj najlepšími v svojom odbore. Dosť bolo zbytočných slov, tu je výsledok. 

Späť
Zdieľať
Diskusia