Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. januára 2017, 12:28
Čas čítania 0:00
Tomáš Blahuta

Ako sa zobúdzajú známe svetové osobnosti? Vydarená slovenská paródia vám na to odpovie

ZAUJÍMAVOSTI PPPETER YOUTUBE
Uložiť Uložené

Malo by ísť o ofenzívne video, takže si dvakrát rozmyslite, či si ho vôbec pustíte. Ale nie, to jednoducho musíte vidieť.

PPPeter, jeden z veľmi mála pozitívnych príkladov pôsobiacich na našej YouTube scéne, to myslí so svojou tvorbou vážne, a preto sme sa ho nedávno popýtali na niekoľko otázok. Vo zverejnenom rozhovore nájdeš zaujímavosti z jeho cestovateľského i súkromného života, takže ak ťa to zaujalo, klikaj sem. My si tentokrát ale ukážeme jeho ďalšie vydarené video, kde paroduje známe svetové osobnosti a ukazuje, ako vyzerá ich ranné vstávanie. Nechýbajú medzi nimi mená ako Kim Kardashian, Donald Trump, Cristiano Ronaldo, Leonardo DiCaprio, Justin Bieber, Brad Pitt, Stephen Hawking a mnohých ďalších. Dokopy 20 ukážok si môžete nerušene vychutnať na nižšie priloženom videu.

Ak sa chceš pravidelne o Peťovej tvorbe dozvedať viacej informácií, začni sledovať jeho Facebook stránku, Instagram či samotný YouTube kanál.

Domov
Zdieľať
Diskusia