Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. januára 2017, 18:47
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Muž, ktorý spravil zo známeho nápisu Hollyweed, prehovoril o svojom čine. Tvrdí, že legalizácia marihuany nie je dostatočne preberanou témou

ZAUJÍMAVOSTI HOLLYWOOD MARIHUANA
Uložiť Uložené

Svojím činom sa snažil upútať pozornosť.

Neznámy vtipkár počas Silvestra pozmenil legendárny nápis, z Hollywoodu sa stal Hollyweed. Nápis zozelenal počas noci, obyvatelia Los Angeles si to tak mohli všimnúť už ráno. Tmavé prostredie však nebolo jediným, čo aktivistu ochránilo - tú noc totiž na západnom pobreží Ameriky prudko pršalo. Bezpečnostná kamera síce podľa záznamu vandala zachytila, kvôli príšerným poveternostným podmienkam však nie je možné určiť ani rasu či približnú výšku.

Vtip pobavil ľudí i internet, no miestna polícia sa z celej udalosti až tak netešila. Ihneď začali pátrať a celá akcia by bola pre nich neúspešná, ak by sa vinník sám nepriznal. A to konkrétne v rozhovore pre portál vice.com, v ktorom sa dvojica Zach a Sarah prehlasuje za autorov novoročnej zábavy. Z odpovedí vyplýva, že mal Zach inšpiráciu už z dávnejšia, kedy videl nápis Hollyweed na fotkách z roku 1976. Podľa ich slov však neboli príprava ani vykonanie vôbec jednoduché, no nakoniec sú spokojní. Snažia sa totiž opäť rozvíriť vlny rozhovorov o marihuane, kedže je v tejto oblasti podľa neho nedostatočné množstvo diskusie. Aj výsledok amerických volieb ho podporuje k tomu, aby čoraz hlasnejšie kričal áno v boji za legalizáciu marihuany.


 

A photo posted by Tommy Chong (@heytommychong) on

Domov
Zdieľať
Diskusia