Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. januára 2017, 15:51
Čas čítania 0:00
Martin M.

Stačí namieriť a kliknúť. Čo povieš na univerzálny diaľkový ovládač na všetky zariadenia?

TECH DOMÁCNOSŤ
Uložiť Uložené

Ovládač na telku, ovládač na repráky, ovládač na farebnú lampu... navyše, kto sa má vyznať vo všetkých tých tlačidlách? S týmto inteligentným ovládačom od Sevenhugs podobné problémy nezažiješ

Všetko okolo nás začína byť čoraz viac smart, veď to poznáš. Od hodiniek, telky, lámp a chladničiek, no na všetky tieto zariadenia potrebuješ buď nejakú appku alebo samotný diaľkový ovládač. Niekedy sa v tom človek môže úplne stratiť. Čo takto jedno zariadenie, jeden smart ovládač, ktorý by tomu všetkému vládol?

Stačí namieriť a kliknúť. Čo povieš na univerzálny diaľkový ovládač na všetky zariadenia?
Zdroj: CNEVIDS

Sevenhugs preto prišiel s diaľkovým ovládačom s univerzálnym použitím. Toto šikovné zariadenie je plné senzorov, ktoré reagujú na každé jedno smart zariadenie v tvojej domácnosti. Chceš zmeniť hlasitosť na svojich reprákoch? Prepnúť kanál na telke? Stačí namieriť a ovládač už ti sám ponúkne možnosti daného zariadenia. Okrem toho je možné spárovať ho s až 25 000 rôznymi zariadeniami. Čo sa ceny zariadenia týka, tá začína pri predobjednávke na úctyhodných 229 dolárov. Či ide o premrštenú sumu alebo nie, môžeš posúdiť sám podľa nasledujúceho videa.

Ak si ešte spomínaš na film Klik s Adamom Sandlerom, vieš, že podobný ovládač s konceptom namieriť a kliknúť bol hlavnou témou tohto filmu. Až na detail, že s daným ovládačom si mohol namieriť aj na ľudí a nastaviť ich na mute, či dať pauzu. Nuž, možno sa raz dočkáme aj takého gadžetu, zatiaľ sa však treba uspokojiť s tým, čo sa nám ponúka a proti otravným ľuďom použiť slúchadlá.

Domov
Zdieľať
Diskusia