Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. januára 2017, 11:07
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Gucci, Louis Vuitton či Prada. Outfit bez týchto značiek si Conor McGregor už zrejme nevie ani len predstaviť

MÓDA CONOR MCGREGOR GUCCI LOUIS VUITTON MÓDA UFC
Uložiť Uložené

Írsky búrlivák, ktorého štýl sa zlepšuje azda každým vyhratým zápasom.

Zápasník posadnutý víťaztvom a úspechom, ktorý zmenil vnímanie, respektíve pohľad verejnosti na zmiešané bojové umenia známe aj pod skratkou MMA. Priblížne takto by mohla znieť veľmi stručná charakteristika Conora McGregora. Dnešný článok však nebude venovaný jeho stále aktívnej kariére, na začiatku ktorej nechýbalo ani množstvo prekážok a pádov, ale móde. Rodák z írskeho Dublinu totiž výrazne obmenil svoj šatník a doslova máme pocit, že s každým vyhratým zápasom v klietke vyzerá v civile čoraz lepšie.  

"Len" 175 centimetrov vysoký chlapík, ktorého by ste určite nechceli nahnevať, dnes už veľmi dobre vie, čo svedčí jeho atletickej postave. Schválne uvádzame dnes, keďže nie vždy tomu tak bolo. Každý z nás si musí prejsť určitým vývinom, kým si dokáže nájsť to svoje práve orechové a bohužiaľ, niektorým sa to nepodarí vôbec. Conor však do danej kategórie určite nespadá. Šampión, ktorý doteraz našiel v ringu premožiteľa len presne 3-krát, si potrpí na luxus a tým teraz nemáme na mysli len oblečenie a doplnky, ale aj autá či honosné nehnuteľnosti. Cesta k nim avšak rozhodne nebola taká jednoduchá, ako si možno mnohí z vás myslia. A aj to jeden z dôvodov, prečo sme sa rozhodli vám priblížiť nielen Írov životný štýl, ale taktiež, aký vplyv majú peniaze pri rozhodovaní. Tak poďme teda na to. 

Odporúčané
TOP 15 tričiek s krátkymi rukávmi na leto 2024. Trendy je minimalizmus aj výrazné grafiky TOP 15 tričiek s krátkymi rukávmi na leto 2024. Trendy je minimalizmus aj výrazné grafiky 19. apríla 2024, 11:00

Začíname zľahka. Výdatné raňajky a kvalitná úprava zovňajšku z rúk profesionála sú základom štartu každého úspešného dňa. Teda, aspoň tak nám to bolo prezentované skrz rozhovor v magazíne GQ tesne pred odvetou s Nateom Diazom.  Všetky zábery v plnom rozlíšení si môžete pozrieť tu

Z rovnakého čísla magazínu GQ pochádza aj daný záber, pri ktorom si na svoje prídu najmä slečny a dámy. Vyšportovaná postava, drsný výraz, tetovania a kytica ruží v ruke? Asi len máloktorá by dokázala povedať Conorovi nie. 

 

Fotka uverejnená používateľom GQ (@gq),

Takýto frajerský výraz nahodil "The Notorious" pre The Wall Street Journal, pričom bol vyzbrojený hodinkami od exkluzívneho výrobcu Franck Muller. Áno, práve daný doplnok patrí medzi Conorove najobľúbenejšie a v jeho zbierke tak nechýbajú napríklad ani Rolexky v rôznych prevedeniach, diamantové Audemars Piquet alebo Hubloty. Kvalitné hodinky zväčša švajčiarskej výroby sú ale určite dobre zváženou investíciou na mnohé roky dopredu. 

Gucci, Louis Vuitton či Prada. Outfit bez týchto značiek si Conor McGregor už zrejme nevie ani len predstaviť
Zdroj: Eric Ray Davidson for The Wall Street Journal

Priamym dôkazom Írovej lásky k hodinkám je aj spolupráca s portálom Haute Time, vďaka ktorej sme mali možnosť bližšie nazrieť do Conorovho príbytku či šatníka. Počas fotenia/natáčania si známy zápasník vyskúšal viacero oblekov David August a musíme uznať, že obdobný štýl mu sedí ako uliaty

A dobre to vedel už v minulosti aj McGregorov otec, ktorý mu zvykol často hovorievať: "Vieš, že si úspešný, ak máš oblek šitý na mieru."

Gucci, Louis Vuitton či Prada. Outfit bez týchto značiek si Conor McGregor už zrejme nevie ani len predstaviť
Zdroj: Haute Time
Gucci, Louis Vuitton či Prada. Outfit bez týchto značiek si Conor McGregor už zrejme nevie ani len predstaviť
Zdroj: Haute Time

Dosť bolo záberov pre rôzne magazíny a internetové portály, na rad prichádzajú snímky z Instagramu, na ktorom je viacnásobný šampión vo viacerých váhových kategóriách mimoriadne aktívny a populárny (10.1 miliónov followers). 

Odporúčané
Chiara Ferragni: jedna z najvplyvnejších influenceriek na svete prichádza o reputáciu. Koľko si pýta za jeden príspevok? Chiara Ferragni: jedna z najvplyvnejších influenceriek na svete prichádza o reputáciu. Koľko si pýta za jeden príspevok? 14. apríla 2024, 9:30

"The master" v mokasínach, ktorými krok vedľa určite neurobíte na žiadnej spoločenskej udalosti. Opäť nechýba ani obľúbená polokošeľa s krátkym rukávom a dobre sediace nohavice. Overená klasika, s ktorou sa dá vyhrať v rámci farieb a Conor to často využíva, za čo ho úprimne ceníme. 

Po sympatickej manželke a hodinkách sú ďalšou láskou v živote 28-ročného bojovníka určite luxusné automobily. Lamborghini Aventador, BMW i8, Rolls Royce Phantom, Bentley Continental či Cadillac Escalade, všetky tieto krásky ukrýva McGregorová garáž v USA. Príjmy z majstrovských zápasov a reklamy idú zväčša práve do danej Conorovej záľuby. Keď sa darí, tak sa darí... 

Tričká s výstrihom na pánoch sú síce mierne zvláštne, ale "The Notorious" si ich ako jeden z mála môže dovoliť. A navyše, ak sú z hodvábu... V pozadí vyššie spomínané Lamborghini Aventador v zelenom šate.  

Custom úprava na symbole luxusu, vozidle Rolls Royce Phantom a legendárny multicolor Coogi sveter, nie zlé. 

Gucci, Gucci, Gucci. Jeden z najobľúbenejších módnych domov v rodine Conora McGregora, ktorá sa už čoskoro rozrastie o malého potomka. Tentokrát samotná hlava domácnosti v teniskách a bunde uvedenej značky. A každý, kto sa aspoň trochu vyzná, vie, že hodinky sú z portfólia Rolex

Niekedy je potrebné urobiť "menšie" promo aj svojmu športovému partnerovi. Tým však nechceme akýmkoľvek spôsobom znevažovať značku Reebok, ani náhodou. Daná kombinácia s denimom Saint Laurent je viac ako podarená

P.S. - Hudobný vkus známeho športovca taktiež nebude práve najhorší, súdiac podľa coveru na obrazovke prehrávača. 

"I am a fucking pimp, rocking all white Gucci mink, and without me, this whole fucking ship sink." - citácia od samotného Conora, ktorá zrejme nepotrebuje žiaden ďalší komentár. All Gucci everything outfit zvolil maestro na tlačovú konferenciu UFC 2016 počas novembra v New Yorku. 

Do chladnejších dní sa McGregor vybavil vyššími teniskami z dielne luxusného módneho domu Hermès, ktorých výstelka je odolná voči rôznym neduhom počasia. Ako môžete vidieť naprieč celým článkom, tak vypracovaný zápasník má v láske najmä talianske a francúzske značky s prívlastkom "exkluzívne".   

Obdobná "huňatá" čiapka z pravej kožušiny a masívny shearling jacket by sa hodil v posledných dňoch azda každému, kto obýva našu krajinu. 

Posledný deň v minulom roku strávil "The Notorious" v kruhu svojich najbližších na sestrinej svadbe. Oblek úzkeho strihu v čiernej farbe je rokmi overenou istotou, ktorou sa nedá v podstate takmer nič pokaziť a Conor nám to len dokonale potvrdil. Na záberoch spoločne s manželkou, spomínanou sestrou Aoife a otcom. 

Záver článku bude patriť random záberom z už vyššie uvedeného Instagramu, na ktorých má Conor oblečené prevažne kúsky z dielní Gucci, Saint Laurent, Prada, Dolce & Gabbana, Louis Vuitton, Valentino či Hermès. S pribúdajúcim počtom núl na konci  bankového účtu sa šatník o pár mesiacov 29-ročného kráľa MMA výrazne obohacuje o cenné šatstvo, doplnky a podobne. Bez najmenších pochýb patrí medzi najlepšie sa obliekajúcich športovcov vôbec, ale núka sa nám otázka. Môže byť inšpiráciou aj pre pánov s nie tak vysokými finančnými možnostiami? Posúdenie už s radosťou prenecháme na vás...  

"You need people like me."  

"The face of the fight game."

Pokiaľ sa o módne dianie zaujímate aj trochu bližšie, tak určite nezabudnite navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá vám poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta, ďakujeme za podporu a spoluprácu! 

Domov
Zdieľať
Diskusia