Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. januára 2017, 20:27
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Babička si myslela, že sa modlí ku svätému Antonovi, ale v skutočnosti išlo o figúrku z Pána prsteňov. Elronda napokon jej vnučka nechala vymeniť

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Úsmevný príbeh z Brazílie.

Väčšina našich starých rodičov bola odmalička vedená k náboženstvu a duchovnému životu. Aj v dnešnej dobe rozširujúceho sa ateizmu sa milióny ľudí pravidelne modlia a chodia do kostola, čo patrí aj k životu babičky jednej Brazílčanky menom Gabriela Brandão. Gabriela bola nedávno na návšteve u svojej stare mamy a keď sa debata dostala k náboženstvu a Gabriela si obzerala náboženské relikvie, ktoré jej babička uchováva vo svojom dome, narazila na bizarnú sošku. Babička jej vysvetlila, že ide o svätého Antona, ku ktorému sa každý deň modlí, lenže Gabriela vedela, že o žiadneho svätca nejde. V skutočnosti to bola figúrka Elronda z Pána prsteňov a Gabriela dodnes netuší, ako sa podobná figúrka dostala do rúk jej starej mamy, keďže ona určite nepatrí medzi fanúšikov Tolkienovej série. Nakoniec sa Gabriele podarilo vysvetliť svojej babičke, že nejde o svätca a ona sa po celý ten čas modlila k elfovi z fantasy série, čo spočiatku nechápala, ale napokon si nechala poradiť a dostala rovno aj novú figúrku svojho obľúbeného svätca.

Domov
Zdieľať
Diskusia