Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. januára 2017, 13:07
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Kendrick Lamar pokračuje v spolupráci s Reebok. Tentokrát si vás získa vďaka modelu Club C v zaujímavom prevedení

MÓDA
Uložiť Uložené

Po legendárnej siluete Classic sa tentokrát K-Dot púšťa do modelu s názvom Club C. Bude to opäť zásah do čierneho?

Jeden z najuznávanejších interprétov posledných rokov a nekorunovaný kráľ Comptonu, Kendrick Lamar, aj naďalej pokračuje v spolupráci so známou značkou Reebok. Celosvetovo známy výrobca prevažne športových odevov a obuvy, už dlhší čas boduje okrem divízie CrossFit, predovšetkým s retro modelmi tenisiek. 

Za všetky vydarené kúsky za roky nedávno minulé môžeme spomenúť azda najviac obľúbený model Classic, ktorý nie len vďaka rodákovi z Kalifornie vídame v uliciach čoraz častejšie a vôbec nám to neprekáža. Aj keď, povedzme si úprimne, má na tom obrovskú zásluhu. Kolekcia s názvom "Red & Blue", zožala až prekvapivo veľký úspech naprieč mnohým krajinám, pričom len priblížne pred 2 mesiacmi uzrelo svetlo sveta nádherné vyhotovenie už menovaného modelu tenisiek prívlastkom "Leather Lux". Olivovo zelený skvost so zvrškom z prémiovej kože je pritom stále možne si zakúpiť na stránke predajcu Footshop. Späť ale k najnovšiemu počinu z hviezdnej kolaborácie, ktorým sú pomerne jednoduché topánky vhodné skôr do teplejších dní "Club C". Nízky model v osvedčenej farebnej kombinácií doplnený o červenú na jazyku a denimové detaily, hodiací sa k jednoduchým outfitom môže byť váš už v priebehu budúceho týždňa za priblížne 100 €.  Tak čo, idete do toho? 

"Now more than ever is it important for individuals to come together as one. This sneaker represents that call for unity and equality, while also pushing people to look beneath the surface and uncover the hidden messages." - Pár slov ukrytých za inšpiráciou od samotného Kendricka.  

Kendrick Lamar pokračuje v spolupráci s Reebok. Tentokrát si vás získa vďaka modelu Club C v  zaujímavom prevedení
Zdroj: www.highsnobiety.com
Kendrick Lamar pokračuje v spolupráci s Reebok. Tentokrát si vás získa vďaka modelu Club C v  zaujímavom prevedení
Zdroj: www.highsnobiety.com
Kendrick Lamar pokračuje v spolupráci s Reebok. Tentokrát si vás získa vďaka modelu Club C v  zaujímavom prevedení
Zdroj: www.highsnobiety.com

Pokiaľ sa o módne dianie zaujímaš aj trochu bližšie, tak určite nezabudni navštíviť ani našu stránku Restyler Refresher, ktorá ti poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta, ďakujeme za podporu!

Domov
Zdieľať
Diskusia