Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. januára 2017, 9:54
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Za 30 minút až 60 % batérie. Pôvabná Emily Ratajkowski ti vysvetlí, ako funguje nabíjanie v smartfóne OnePlus 3T

TECH
Uložiť Uložené

Takto má vyzerať TECH reklama.

Mnoho renomovaných výrobcov inteligentných mobilných telefónov sa snaží získať pozornosť potenciálnych zákazníkov prostredníctvom nadštandardne rýchleho dopĺňania elektrickej energie, z čoho vzišla aj spolupráca medzi spoločnosťou OnePlus a populárnou modelkou či herečkou Emily Ratajkowski. Tá sa v čerstvej reklame na technológiou Dash Charge chopila príležitosti vysvetliť princíp jej fungovania, ktoré je schopné dobiť až okolo 60 percent batérie iba za pol hodinu od pripojenia mobilného zariadenia k sieti. 

Počas pozerania dvojminútového videa tak zistíte, v čom spočíva výhoda rýchleho nabíjania pod unikátnym názvom Dash Charge, ktorým disponuje Android smartfón OnePlus 3T a aj jeho predchodca OnePlus 3 z minulého roka. Ako teda môžeme vidieť i počuť, všetko sa tu točí okolo nízkeho napätia, fyzicky hrubšieho kábla a tiež vyššieho prúdu, čiže okolo kombinácie schopnej zabezpečiť, že teplota batérie narozdiel od alternatívnych riešení konkurencie nevyskočí počas nabíjania na závratne vysoké čísla, čo sa potom pochopiteľne odrazí i vo vyššej efektivite. Viac detailov ti už ale poskytne pôvabná a zároveň technicky zdatná Emily po stlačení tlačidla play.

Späť
Zdieľať
Diskusia