Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. januára 2017, 19:29
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Dalyb rapuje na novinke Fascinujúce, na ktorej sa objavuje aj Ego. Počúvaj prvú ukážku z chystaného počinu producenta z Haha Crew

HUDBA DALYB EGO
Uložiť Uložené

Prvý deň roku 2017 nám prináša veľké prekvapenie v podobe prvej ukážky z Dalybovho chystaného počinu.

O Dalybovom producentskom albume sa už nejaký ten piatok hovorí a pôvodne sme ho vlastne očakávali ešte v závere roku 2016. Keď však ešte ani v decembri neprichádzali žiadne informácie, bolo nám viacmenej jasné, že si ešte budeme musieť chvíľku počkať. Hneď prvý deň roku 2017 však producent a DJ z košickej Haha Crew predstavuje prvú ukážku zo spomínaného debutu, ktorý by mal mimochodom uzrieť svetlo sveta v nasledujúcich pár mesiacoch.

Nová skladba dostáva názov Fascinujúce a Dalyb sa na nej po prvýkrát predstavuje okrem produkcii tiež na mikrofóne. Na novinke hosťuje aj Ego a už tradične sme sa hneď dočkali aj sprievodného vizuálu, ktorý vznikol v réžii samotného autora skladby a tiež Roberta Reváka stojaceho za viacerými vizuálmi chalanov. Nebudeme vás už ale dlhšie naťahovať, keďže veľmi dobre vieme, že ste na Dalybov rap zvedaví. 

Domov
Zdieľať
Diskusia