Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. decembra 2016, 2:29
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Vianočná reklama z dielne Slovákov získala miesto medzi najlepšími spotmi sveta. Plzeňský pivovar vďaka nej ukazuje, o čom sú pravé Vianoce

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Zlaté slovenské ručičky v spolupráci s českou značkou.

Na slovenskom trhu pôsobí hneď niekoľko úspešných kreatívnych a reklamných agentúr a jednou z tých najúspešnejších je určite aj MUW Saatchi&Saatchi. Okrem iného sa tento rok jej pracovníci postarali aj o vianočnú kampaň pre tradičnú plzeňskú pivnú spoločnosť Pilsner Urquell a aj keď sa po slovenskom a českom internete šírila len minimálne, dokázali si ju všimnúť až v zahraničí. Portál Ads of the World, ktorý už niekoľko rokov podrobne sleduje reklamné kampane značiek po celom svete a vyberá najkvalitnejšie a najlepšie reklamy do svojich rebríčkov, zaradil reklamu plzeňského pivovaru s názvom The True Christmas do svojho výberu najlepších vianočných spotov a my musíme s týmto rozhodnutím len a len súhlasiť. Jej obsah je podobný napríklad reklame od poľského Allegra, aj keď plzeňskému starčekovi chýba celá rodina a neučí sa angličtinu. Reklama teda poukazuje na to, o čom by mali byť skutočné Vianoce a jej prevedenie patrí medzi tie najkvalitnejšie v našej oblasti.

Domov
Zdieľať
Diskusia