Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. decembra 2016, 2:27
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Ako vyzerá rozbaľovanie mobilu za 20-tisíc dolárov? Je pokrytý talianskou kožou, dbá na bezpečnosť a nechýbajú mu prémiové doplnky

TECH FINANCIE PENIAZE
Uložiť Uložené

Vojenské šifrovanie, bezpečnostné tlačidlo a ručne vyrábaná konštrukcia.

Koncom mája tohto roku sme ťa informovali o tom, že sa na trh chystá smartfón, aký tu doslova ešte nebol. Jeho výrobca nepatrí medzi známe spoločnosti na trhu s technológiami a nikto od tejto spoločnosti neočakával, že sa jej podarí vytvoriť a následne aj zákazníkom doručiť smartfón za neuveriteľných 20-tisíc dolárov. Je nám jasné, že za tieto peniaze by sa dalo zaobstarať auto na úrovni či dlhočízna dovolenka, ale spoločnosť Sirin Labs si trúfala na to, že ich smartfón Solarin zožne úspech aj napriek vysokej cenovke.

Za túto cenu samozrejme užívatelia dostanú prémiový telefón s kvalitnými materiálmi a ešte aj niekoľko výnimočných bezpečnostných funkcií. Šifrovanie na vojenskej úrovni, zvláštne bezpečnostné tlačidlo a ručne vyrábané panely konštrukcie v kombinácii s talianskou kožou zabezpečujú, že používanie tvojho Solarinu nebude mať žiadne nedostatky. Aj keď je na trhu už niekoľko mesiacov, asi ťažko by si o ňom našiel veľa detailných informácií, keďže ľudia ochotní vysoliť 20-tisíc dolárov za smartfón radšej zostávajú v anonymite. Youtuber Unbox Therapy však dostal príležitosť Solarin rozbaliť priamo pred kamerou a ver tomu, že obsah jeho balenia a celkové spracovanie by ťa možno presvedčili zaplatiť toľké peniaze za telefón.

Domov
Zdieľať
Diskusia