Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. decembra 2016, 9:35
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Sima predstavuje rapovú novinku HASHTAG, ktorá je kritickým pohľadom na dnešné moderné ženy žijúce na sociálnych sieťach

HUDBA
Uložiť Uložené

Po skoro štyroch mesiacoch tu máme ďalšiu novinku od Simy, ktorá tentokrát o niečo viac pritvrdila.

Na Slovensku je ženský rap skôr raritou a vlastne ho reprezentuje len zopár interpretiek, ktoré by sme dokázali spočítať na prstoch jednej ruky. Mnohí si pravdepodobne myslia, že nežnému pohlaviu tento žáner nepristane, pritom opak je pravdou. Stačí, že sa autorka vo svojich textoch venuje vhodným témam, ktoré nesúvisia napríklad so stokou a ulicou a výsledok môže naozaj stáť za to. Či je to tak aj v prípade dnešnej novinky od Simy musíte samozrejme posúdiť sami. Sima nám prednedávnom predstavila videosingel s názvom HASHTAG, ktorého hlavnou témou je práve správanie žien na sociálnych sieťach.

V skladbe sa postavila do o niečo rapovejšej polohy, ako sme boli zvyknutí na základe pár predošlých vecí, čo jej však určite nemáme za zlé. Čo sa týka hudobnej produkcie, o tú sa už tradične postaral Tomáš Gajlík a hneď sme sa dočkali aj podareného videoklipu z dielne Matúša Mikulášiho. Teraz už ale samotný výsledok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia