Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. decembra 2016, 16:46
Čas čítania 0:00
Tibor P.

Láska k zlatistému moku bola silnejšia ako láska k žene. Slovenský fanúšik svojím konaním pobavil aj športových komentátorov

ŠPORT HOKEJ KANADA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Slovensko má na majstrovstvách sveta v hokeji do 20 rokov svoje zastúpenie aj na tribúnach.

V týchto dňoch sa v kanadských mestách Montreal a Toronto naplno rozbehli hokejové majstrovstvá sveta hráčov do 20 rokov, na ktorých má už tradične zastúpenie aj naša reprezentácia. Tá sa zatiaľ neprezentuje najlepšími výkonmi, čo sa však vzhľadom k súperom, ktorých v skupine máme, aj očakávalo. Najprv sme v úvodnom zápase podľahli domácej Kanade 0:5, keď sme na súperovu bránku vyslali v priebehu 60 minút iba žalostných 6 striel, aby sme v noci zo stredy na štvrtok podľahli výberu Spojených štátov 2:5. Zdá sa, že všetci sme v duchu už pri zápase s Lotyšskom, ktorý podľa všetkého rozhodne o tom, či si zahráme vo štvrťfinále.

Viac ako výkonmi na ľade však počas zápasu s USA zaujala mladá dvojica slovenských fanúšikov, ktorá prišla na štadión podporiť našich mladíkov. Tí z vás, ktorí pravidelne chodíte na zimné štadióny, iste poznáte KissCam - kamera na štadióne si vytipuje dvojicu, ktorú na "kocke" nad ľadovou plochou zobrazí a vyzve ich tak, aby sa pobozkali. Už v minulosti sme mohli byť svedkom rôznych vtipných situácií spojených s týmto procesom, no v tomto prípade musíme vyzdvihnúť vynaliezavosť slovenského fanúšika. Ten sedel na tribúne spolu so slečnou, ktorá sa očividne zľakla toho, keď sa uvidela na veľkom displeji. Namiesto toho, aby ju v duchu tradície pred všetkými pobozkal, mladík vyjadril svoju lásku pivu, ktoré držal vo svojej ruke. Reakcia očividne pobavila ako štadión, tak aj komentátorov, ktorí sa počínaniu mladého muža z chuti zasmiali. Nám ostáva už len dodať, na zdravie!

Domov
Zdieľať
Diskusia