Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. decembra 2016, 11:28
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Najskôr dostali letenky do biznis triedy zadarmo, potom zistili, že sú v lietadle úplne samy. Tri kamarátky doleteli do Londýna vo veľkom štýle

ZAUJÍMAVOSTI LIETADLO LONDÝN
Uložiť Uložené

Šťastie praje pripraveným.

Manažéri či podnikatelia sú väčšinou ochotní priplatiť si za pohodlie pri cestách lietadlom a nerobí im problém zaplatiť aj niekoľkonásobok ceny obyčajnej letenky v ekonomickej triede. Biznis trieda u väčších prepravcov poskytuje možnosť pohodlne si ľahnúť, vychutnať si dobré jedlo a potom ho ešte aj zapiť drahým alkoholom, lenže pre bežného človeka je zväčša nedosiahnuteľná. Tri kamarátky Laura, Sarah a Laurie sa však do biznis triedy dostali úplnou náhodou, keď pri konci krátkej dovolenky na Gibraltáre zistili, že ich let bude meškať až 3 hodiny. Keďže sa im táto informácia dostala do uší ešte pred cestou na letisko, naschvál sa rozhodli užiť si Gibraltár ešte o trošku dlhšie, pričom netušili, že všetkých ostatných cestujúcich z ich letu sa podarilo poslať do Spojeného kráľovstva skorším letom.

Po príchode na letisko zostali tri kamarátky riadne zaskočené, ale keď im letecká spoločnosť oznámila, že dostali miesta v biznis triede úplne zadarmo, všetko im bolo odrazu jedno. A to ešte stále nevedeli, že budú mať celé lietadlo len pre seba. Keďže sa stroj musel do Londýna dostať aj napriek meškaniu, tri kamarátky si počas neho užili prvotriednu starostlivosť celého personálu. Po trojchodovom pokrme si dali zopár pohárikov a piloti im dokonca dali aj prehliadku samotného kokpitu, takže o zábavu bolo postarané. Šťastné kamarátky koniec koncov svoj neopakovateľný zážitok zhodnotili tak, že im to pripadalo, akoby si lietadlo prenajali len pre seba. Svoj neskorý príchod na letisko teda v žiadnom prípade neľutujú a ktovie, možno to vyskúšajú aj nabudúce.

Domov
Zdieľať
Diskusia