Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. decembra 2016, 16:37
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Rozmaznaná bohatá mládež v Londýne zapálila Mercedes-Benz triedy G. Vraj sa nudili natoľko, že im to prišlo ako skvelý nápad

ZAUJÍMAVOSTI LONDÝN
Uložiť Uložené

A drahé hodinky Rolex skončili spláchnuté v záchode.

Už niekoľkokrát v minulosti sme ti predstavili bláznivý život rozmaznaných mladých ľudí, z ktorých väčšina mala to šťastie, že sa narodili do správnej rodiny, avšak zdá sa, že bohatá mládež sa už skutočne začína nudiť. Známy profil na Instagrame Rich Kids of London sa v posledných dňoch tradične zapĺňal fotografiami peňazí, áut a šperkov, ale keď sa tam objavilo video, na ktorom partia mladých ľudí zapálil Mercedes-Benz triedy G, internet sa rozhodol zareagovať. Už na prvý pohľad je vidieť, že vozidlo nepatrilo k tým najnovším, ale aj napriek tomu muselo mať stále hodnotu niekoľkých tisícok eur a keď sa potom organizátorov nezvyčajnej schôdzky pri ohni spýtali, prečo vlastne auto zapálili, dočkali sa iba odpovede, že sa skrátka nudili.

Očividne na tom niečo bude, pretože podobne kontroverzné video sa na profile objavilo aj pred pár dňami. V ňom človek ukazuje luxusné hodinky značky Rolex, aby ich potom jednoducho spláchol v záchode. Hlúposť týchto mladých ľudí zrejme nemá hranice, ale dúfame, že sa raz zo svojho správania poučia a prestanú byť závislí na úspechu svojich profilov na sociálnych sieťach.

Domov
Zdieľať
Diskusia