Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. decembra 2016, 13:59
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Na koncert legendárneho The Game-a ťa pozývajú aj Sergei Barracuda, Pastor či Marpo

REFRESHER
Uložiť Uložené

Už o dva dni, teda 17.12. bude pražské SaSaZu hostiť vystúpenie aktraktívneho zahraničného interpreta, ktoré si nemôžeš nechať ujsť.

Poriadna bodka na záver roka. Americký raper z Los Angeles, The Game to má totiž pravdepodobne už teraz namierené priamo do Českej republiky aj s celým live bandom. Už 17.12. sa totiž môžeš tešiť v pražskom SaSaZu na jeho veľké vystúpenie, počas ktorého zaznejú nielen nové hity, ale aj stará klasika. No a pobodný interpret si vyžaduje aj atraktívnych domácich predskokanov, ktorí by však dokázali veľký priestor vypredať aj samostatne. Pred The Game-om teda uvidíme chalanov z AK - Sergeia Barracudu a Pastora a tiež Marpa s Troublegangom. Celú akciu nám prináša label Mafia Records, ktorý pri tejto príležitosti zároveň oslávi už svoje 8. narodeniny. Dôležité však je, že v predaji je posledných niekoľko desiatok lístkov, a tak sa odporúčame s ich kúpou na poslednú chvíľu poponáhľať. Nájdeš ich napríklad na ticketportal.cz. No a teraz už samotné pozvánky od AK a Marpa. 

Domov
Zdieľať
Diskusia