Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. decembra 2016, 22:12
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Advent magazínu LOVE pokračuje zvodnou Taylor Hill, a to rovno dvakrát

REFRESHER VICTORIA'S SECRET
Uložiť Uložené

Jeden z Victoria's Secret anjelov natočil v rámci svojho dňa v adventnom kalendári magazínu LOVE až dve videá. Nechaj sa očariť krásnou Taylor Hill.

Magazín LOVE si aj tento rok pre nás pripravil jedinečný adventný kalendár, v ktorom sa každý deň objavuje jedna kráska. Keďže je dnes 14. decembra, k už vydaným 13 videám s účinkujúcimi ako Kim Kardashian, Barbara Palvin či Emily Ratajkowski sa pridáva aj 14. dáma, pričom tentoraz ide o anjelika Victoria's Secret Taylor Hill. Zvodná modelka, patriaca medzi najobľúbenejšie vo svojom obore, sa však rozhodla fanúšikov potešiť nielen jedným darčekom, ale rovno dvomi.

V spodnom prádle sa tak postavila pred kamery dvakrát, raz v jemnejšej podobe, vzdávajúc hold scéne z filmu Le Mepris, a druhýkrát v trochu pikantnejšej podobe. O prvý vizuál sa postaral Phil Poynter, zatiaľ čo ten druhý má na svedomí známy Hype Williams. Za spomenutie určite stojí i zvuková stránka klipu od Phila Poyntera, v ktorom vedie Taylor Hill anglicko-francúzsku konverzáciu ohľadom jej tela. Netreba zabúdať, že advent v podarí LOVE bude ešte pokračovať, a tak sa pravdepodobne dočkáme ďalších oku lahodiacich častí. 

Domov
Zdieľať
Diskusia