Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. decembra 2016, 12:45
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Debutový trailer pre Rýchlo a zbesilo 8 láme rekordy. Už teraz je najsledovanejším na svete

FILMY A SERIÁLY THE FATE OF THE FURIOUS
Uložiť Uložené

Beauty and the Beast a Guardians of the Galaxy Vol. 2 na prvých dvoch miestach sú už minulosťou. Dorazil totiž Toretto a jeho banda.

Spomínate si ešte na náš nedávny článok, v ktorom sme vás informovali, že trailer pre Guardians of the Galaxy Vol. 2 sa stal s 81 miliónmi pozretí v priebehu 24 hodín druhým najsledovanejším na svete? Nuž, vedzte, že táto novinka už pravdivá nie je. Svetlo sveta totiž uzrel viac než trojminútový a zároveň aj poriadne výbušný trailer pre ôsmy diel úspešnej filmovej série Fast & Furious. Ten po prvom dni od svojho uvedenia dosiahol hranicu neuveriteľných 139 miliónov zhliadnutí, čím dokonca odsunul aj hranú fantasy rozprávku Beauty and the Beast, ktorá ešte donedávna veselo trónila na prvom mieste. Čo si o nižšie priloženej ukážke myslíte vy? Rozhodne sa s nami podeľte o váš názor v komentároch. My už iba dodáme, že premiéra The Fate of the Furious, ako znie nový názov tejto snímky, je u nás momentálne naplánovaná na 13. apríla 2017 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť viac, vstúpte do tohto vlákna.

Domov
Zdieľať
Diskusia