Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. decembra 2016, 10:04
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Speváčka Tina opúšťa svoj obrovský oficiálny facebookový profil a pridáva aj úprimné priznanie

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Sympatická speváčka, ktorá z času na čas morfuje na raperku Minimo nedávno zverejnila svoje vnímanie sociálnych sietí.

Nielen svetový, ale aj slovenský hudobný priemysel sa do dnešnej podoby vyvíjal zopár desaťročí, počas ktorých si interpreti prešli rôznymi trendami. V súčasnosti sa všetko točí okolo sociálnych sietí, kde majú nielen speváci a raperi, ale aj zvyšok influencerov možnosť priamo komunikovať so svojím publikom prostredníctvom komentárov, na ktorých sa dá zároveň veľmi efektívne postaviť kariéra. No a presne o tomto hovorí vo svojom dlhšom vyznaní alebo skôr priznaní aj sympatická speváčka Tina. Tá síce už dlhšiu dobu v rámci hudobnej scény aktívne nepôsobí, no predsa si stihla vytvoriť veľmi širokú základňu fanúšikov, ku ktorým sa doteraz často prostredníctvom svojho oficiálneho facebooku prihovára. 

V nedávnom statuse však oznámila, ža rozhodla svoj fanpage s vyše 200 tisíc fanúšikmi opustiť a tiež dodala aj vysvetlenie a niečo zo svojho súkromia, v čom sa nepochybne nájdu aj mnohí jej kolegovia. Tina nás svojimi životnými skúsenosťami, často veľmi hlbokými aj trefnými myšlienkami a hlavne úprimnosťou na sociálnych sieťach zásobovala pomerne často, čím si získala srdcia mnohých ľudí. To však určite neznamená, že zmizne zo zemského povrchu, aj keď sa dá predpokladať, že na ňu mnohí po čase zabudnú. Súkromný život je však pre dvojnásobnú mamičku na prvom mieste, a tak je tento krok samozrejme pochopiteľný. A stále ju nájdeš napríklad aj na instagrame či v jej oficiálnej aplikácii. 

Speváčka Tina opúšťa svoj obrovský oficiálny facebookový profil a pridáva aj úprimné priznanie
Zdroj: www.facebook.com
Domov
Zdieľať
Diskusia