Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. decembra 2016, 12:39
Čas čítania 0:00
Ján A.

Deadpool versus Wolverine? Ryan Reynolds prosí fanúšikov, aby spoločne s ním prehovorili Hugha Jackmana na ich súboj!

FILMY A SERIÁLY RYAN REYNOLDS
Uložiť Uložené

Uvidíme opäť spojenie dvoch najdôležitejších postáv Foxu?

Deadpool patril k jedným z najúspešnejších filmov tohto roka. Už séria vtipných trailerov naznačovala vydarený reštart komiksovej postavy s veľkým potenciálom. Nízke náklady na rozpočet vyniesli novinke obrovské zisky po celom svete. Celkový zárobok predstavuje k dnešnému dňu čiastku 782 miliónov dolárov z počiatočného vkladu 58 miliónov (plus ďalšie milióny na ostatné náklady). Nikto sa snáď nečuduje, že spoločnosť odklepla ďalšie pokračovanie aj napriek odchodu režiséra Tima Millera. Druhú časť zrežíruje David Leitch, ktorý spolupracoval aj ako režisér akčného thrilleru John Wick

Ryan Reynolds má pred sebou jasnú a jagavú budúcnosť, ktorú naplánoval pre ďalšie smerovanie značky. Na jednom chodníčku slávy vidí opätovne najcennejšie postavy univerza Foxu. Logan a Wade Wilson sa už na filmovom plátne raz stretli. Táto situácia nastala v roku 2009 v spin-offe X-Men Origins: Wolverine. Kritika, ktorá sa však zniesla na hlavu Deadpoola, spôsobila strmý pád obrovského potenciálu. Veď túto postavu sme znova uvideli v kinách až o 7 rokov neskôr.

Deadpool versus Wolverine? Ryan Reynolds prosí fanúšikov, aby spoločne s ním prehovorili Hugha Jackmana na ich súboj!
Zdroj: FOX

Podľa slov Ryana v pokračovaní nechce vidieť "hocijakého" Wolverina. Chce, aby bol v akcii s výnimočným Hughom Jackamanom. Ryan ďalej dodáva, že zbožňuje Hugha ako osobnosť (nie je žiadnym tajomstvom, že sú dobrými priateľmi). Aj preto by si s ním rád opäť zahral pred kamerou. Jedinou možnosťou je presvedčiť ho. Alebo nájsť kreatívnu zámienku, aby proste musel s úsmevom na perách súhlasiť s rolou. Fox sa už pripravuje na premiéru pre tretí sólový počin Wolverina. Hlavný predstaviteľ sebavedome konštatuje, že pôjde o posledný film v tejto úlohe. Je v záujme spoločnosti, aby opätovne spojila svoje najvýnosnejšie postavy v jednej sólovke. Avšak, alternatívnou možnosťou by mohlo byť aj predstavenie nového herca v role Logana/Wolverina v spoločnom filme. Fox už pracuje na scenári pre Deadpoola 2. Nič však nie je pevne a presne vytesané do skaly, takže prítomnosť Logana zatiaľ nie je vylúčená. 

Domov
Zdieľať
Diskusia