Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. decembra 2016, 15:52
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Prvé dojmy na Logana? Tešiť sa môžeme na brutálneho Wolverina a a jeho dievčenský klon X-23, ktorý si pre seba kradne väčšinu scén

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Takéto prvé reakcie našim očakávaniam nepomôžu.

Síce nechápeme tweet, ktorý Logana porovnáva k Deadpoolovi, ale v pohode, hlavné je, že sa to ľuďom páči. Na test screenings sa nikdy nevolajú ľudia z fachu. Väčšinou ide o radových divákov, ktorí by vyhajpovali aj Ninja korytnačky. Vždy však poteší, keď sa prví šťastlivci pochvália tým, že videli kúsok z úžasného filmu. A takým by mal byť aj Logan. Všetci v to dúfame, všetci v to veríme. Fox to nemôže pokašľať, jednak kvôli Jackmanovi, jednak kvôli fanúšikom a divákom, ktorých polotovary z X-Men univerza raz baviť prestanú, ak nepôjde o plnohodnotné filmy. Snímky o mutantoch však vždy mali niečo do seba. Nešlo o klasické superhrdinské počiny a inak tomu nebude ani v prípade Logana. O tom však viac tu. 

Dnes si len v krátkosti zhrnieme, čo na film povedali diváci, ktorí videli prvých 40 minút. Podľa očakávaní pôjde o brutálne spracovanie plné krvy a smrti, tešiť sa však môžeme aj na nádych nádeje a taktiež na X-23 v podaní Dafne Keen. Jej Laura Kinney si údajne kradne každu scénu, v ktorej sa nachádza. Skvelou správou je aj fakt, že sa viacerí šťastlivci zhodli, že Logan ani zďaleka nepôsobí ako superhrdinský film, ale ako moderný a kvavý western s úžasnými postavami a skvele natočenou akciou. Zdá sa, že Mangold vytiahol všetky svoje esá, stavil na depresívnu atmosféru a skvelý príbeh. Už sa nemôžeme dočkať. 

Okrem Jackmana, Stewarta a Holbrooka uvidíme aj hercov, ako napríklad: Stephen Merchant (Caliban z X-Men: Apocalypse, akurát preobsadený), Richard E. Grant, Eriq La Salle či Elise Neal. Pôjde o tvrdé necenzurované R-ko, režisérom je James Mangold, ktorý sa postaral aj o predošlú Wolvieho sólovku a o scenár sa postaral David James Kelly. Dej zasadený do blízkej budúcnosti, kedy už mutanti dávno nechodia po Zemi v tak hojnom počte, ako kedysi, bude sčasti inšpirovaný komiksom Old Man Logan. Premiéra filmu Logan je naplánovaná na 7. marec 2017. Viac informácií o deji, záporákoch či časovej kontinuite nájdete tu a tu.

Ešte predtým, než si prečítate pár tweetov nižšie sa pustite do toho geniálneho prvého teaseru (už čoskoro dorazí plnohodnotný trailer)

Domov
Zdieľať
Diskusia