Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2016, 14:21
Čas čítania 0:00
Donnie

Spider-Man sa vráti do kín s druhou časťou v roku 2019!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Aktuálna vlna nadšenia k pripravovanému prvému filmu ešte ani neutíchla a už tu máme informácie k pokračovaniu.

Veľa z nás ešte spracováva atmosféru, ktorú v nás navodil len včera vydaný trailer a dnes tu už máme informácie k pripravovanému pokračovaniu. Aj napriek tomu, že tomu nieje tak dávno, čo svet rozjásal trailer pre pokračovanie Guardians of the Galaxy s roztomilým baby Grootom, stredoškolák Peter Parker je momentálne azda najrozoberanejšou postavičkou vo svete Marvelu. Sony Pictures sa rozhodlo zviesť sa na vlne nadšenia, ktorú v nás vyvolal Spider-Man húpajúci sa mestom bok po boku Iron-Mana a rozhodli sa už teraz oznámiť dátum, kedy sa dočkáme pokračovania. Peter Parker sa znova v samostatnom filme objaví v roku 2019, konkrétne 5. júla a stáva sa teda už druhým oficiálne oznámeným marveláckym filmom s dátumom premiéry v roku 2019. Okrem Petra sa v danom roku totiž dočkáme aj oscarovej Brie Larson ako Captain Marvel.


Spider-Man: Homecoming sa k nám dostane 7. júla budúceho roku. Uvidíme v ňom mladučkého Petera Parkera, ktorý sa po zážitkoch s Avengers v Captain America: Civil War snaží vrátiť k bežnému životu stredoškoláka. Jeho rutinný život s tetou May samozrejme začne vo veľkom ovplyvnovať jeho nový mentor Tony Stark. Na scéne sa okrem toho objaví nový záporák Vulture, ktorý Petera donúti sa ešte viac stotožniť s jeho novou identitou superhrdinu. 

Spider-Man sa vráti do kín s druhou časťou v roku 2019!
Zdroj: Columbia Pictures

Domov
Zdieľať
Diskusia