Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. decembra 2016, 14:58
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš Barbora Bakošová

Vianočné trhy plné dobrôt ukryté na streche s výhľadom na celú Bratislavu. Toto musíš skúsiť! (Video)

REFRESHER BRATISLAVA VIANOČNÉ TRHY
Uložiť Uložené

Netradičné vianočné trhy v podaní úspešnej siete reštaurácií s hamburgermi ponúkajú nielen varené vínko a medovinu, ale aj parené buchty, bryndzové halušky či kapustnicu,

Naše hlavné mesto s príchodom chladného počasia čoraz viac dýcha vianočnou atmosférou, a tak sme sa opäť rozhodli vydať do ulíc. Teda konkrétne na Regal Rooftop, kde sa nachádzajú pravdepodobne najvyššie položené vianočné trhy na Slovensku. Návštevníci tu môžu ochutnať slané aj sladké parené buchty z dieľne Buchtárne, bryndzové halušky, kapustnicu, alebo sa zohriať medovinou pri stánku občianskeho združenia Vagus, ktoré pomáha ľuďom bez domova. Nechýba ani varené víno a vianočný punč či medovina. Od 14. decembra si na vianočných trhoch svoj stánok rozloží aj Poľná kuchyňa, ktorá počas roka ponúka svoju produkciu v uliciach Bratislavy.


Aj keď nejde o štandardnú uličku v centre hlavného mesta, rozľahlá terasa s prekrásnym výhľadom ponúka dostatok miesta pre neštandardných stánkarov, ktorých v Bratislave len tak nenájdete. A ako to tam vlastne celé vyzerá vám už ukáže naša Barborka. 

Domov
Zdieľať
Diskusia