Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. decembra 2016, 10:41
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Netflix plánuje v roku 2017 pridať 20 ďalších originálnych seriálov. Minúť na to chce šialených 6 miliárd dolárov!

FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložiť Uložené

Čo pre nás asi tak najlepšia streamovacia spoločnosť chystá?

V roku 2016 dorazilo celkom 450 nových či pokračujúcich seriálov. Sledovať aspoň 10 ročne je mimoriadne náročné, rozhodne teda pre nikoho z nás nie je možné určiť najlepšie seriály roka (aj preto sa o to pokúsime viacerí). V roku 2017 by sa navyše toto číslo malo navýšiť na vyše 500 seriálov. Niektoré káblovky by sa už mali uvedomiť. Vytváraniu céčkových seriálov, ktoré nemajú konca, by sa malo zamedziť. Nevinne v tom nie je ani Netflix, avšak v pomere kvantita/kvalita je na tom zrejme najlepšie. Momentálne má v obehu 30 originálnych seriálov a čo by nikto nepovedal, šéf Netflixu sa rozhodol, že v budúcom roku toto číslo zdvojnásobí!

Teda takmer. Plánom je vytvoriť 20 ďalších seriálov a celkovo mať 50% vlastného obsahu. Celkom odvážny krok, no držíme im palce. Možno by skutočne nebolo zlé, keby spoločnosť v budúcnosti odkúpilo Disney, o čom sa už pár mesiacov špekuluje (áno, chceme Old Republic s vysokým budgetom na Netflixe!). A koľko hodlá spoločnosť vraziť do nového obsahu? Hovorí sa o sume 6 miliárd dolárov! Slovami Michaela Baya: Veď za to by som si zaplatil 12-krát Transformers 4 (aj s tou ich šialenou reklamnou masážou). Máte predplatený Netflix, alebo tak plánujete učiniť až budúci rok na jar, kedy začnú vychádzať skutočne veľké seriály? 

Domov
Zdieľať
Diskusia