Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. decembra 2016, 11:28
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Bradley Cooper sa pod taktovkou režiséra The Accountant dostáva hlboko za nepriateľskú líniu vo vojnovej dráme Atlantic Wall

FILMY A SERIÁLY BRADLEY COOPER
Uložiť Uložené

Pozoruhodne znejúca vojnová dráma naberá schopných tvorcov.

Bradley Cooper sa opäť vydá na mínové pole. Zahrá si totiž v pripravovanej vojnovej dráme Atlantic Wall. Scenár z pera Zacha Deana sfilmuje Gavin O'Connor (The Accountant), produkovať bude Imperative Entertainment a pôjde o drámu z obdobia druhej svetovej vojny. Cooper stvárni vojaka, ktorý sa ocitne za nepriateľskou líniou niekoľko hodín pred vylodením Spojencov v Normandii. Jeho úlohou je odovzdať svojim nadriadeným mimoriadne dôležité dokumenty. Je tiež odhodlaný za každú cenu ochrániť mladého syna svojho mŕtveho parťáka.

„Sme nadšení, že Imperative Entertainment privedie Atlantic Wall na strieborné plátna, a to práve s takým talentovaným filmárom, ako je Gavin,“ vyjadril sa Dan Friedkin, jeden z producentov. „Bradleyho predchádzajúca kariéra tiež hovorí za seba. Na stvárnenie nášho komplikovaného, často váhajúceho hrdinu sa hodí perfektne.“ Nepôjde teda o klasického vojnového Ramba, ale o človeka, ktorý sa kvôli svojim chybám častokrát zbytočne priblíži smrti.

Bradley Cooper sa pod taktovkou režiséra The Accountant dostáva hlboko za nepriateľskú líniu vo vojnovej dráme Atlantic Wall
Zdroj: Warner Bros. Pictures/Keith Bernstein

Cooper sa naposledy brodil vojnou zničenou krajinou v roku 2014, kedy si strihol hlavnú úlohu v oceňovanom blockbusteri Clinta Eastwooda American Sniper. Momentálne pracuje na svojom režisérskom debute A Star Is Born, kde si zahrá po boku Lady Gaga. Gavin O'Connor zase tento rok mnohých potešil podareným Účtovníkom a táto látka by mu mohla sadnúť. Zach Dean má zatiaľ na svojom konte kriminálku Deadfall, ako scenárista sa ale motá aj okolo pripravovaného biopicu o známom astrofyzikovi Carlovi Saganovi. Už teraz je jasné, že okolo tohto projektu sa zišlo mnoho schopných tvorcov. Ostáva dúfať, že to všetko klapne. Atlantic Wall by sa mal začať nakrúcať v roku 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia