Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. decembra 2016, 18:31
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Chris Pratt sa baví na účet Jennifer Lawrence tým, že ju odstriháva zo svojich fotiek. Nevadí mu ani chýbajúca polovica jej tváre či tela

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Herci propagujú svoj nový film naozaj zábavne.

Chris Pratt sa spojil s krásnou Jennifer Lawrence v novom filme s názvom Pasažieri a aj keď sa toto dielo do našich končín dostane až začiatkom januára, už teraz dvojica hercov aktívne propaguje svoj film po celom svete. Aby toho však nebolo málo, prefíkaný Chris Pratt pochopil, ako fungujú sociálne siete a internet, a tak sa pri pridávaní fotografií s Jennifer rozhodol využil šikovný trik. Na každej spoločnej pridanej fotografii ju totiž viac alebo menej odstrihol a ľudia sa na jeho záberoch mimoriadne zabávajú, keďže Jennifer sa akosi nevie dostať pred objektív úplne celá. Chrisovi vôbec nevadí, že jej na fotkách vidieť iba necelú polovicu tela, alebo si s ňou stihol urobiť už aj selfie napriek tomu, že sa Jennifer vôbec nepozerala a pila vodu z pohára. Reklamná kampaň teda funguje na jednotku a nám nezostáva nič iné, než len Chrisovi zagratulovať.  


Another day down with me and my best buddy Jen. #London #passengersmovie

Fotka zveřejněná uživatelem chris pratt (@prattprattpratt),


Here Jen and I pose with @elrubiuswtf

Fotka zveřejněná uživatelem chris pratt (@prattprattpratt),


Just hanging with my bestie Jen. #passengersmovie

Fotka zveřejněná uživatelem chris pratt (@prattprattpratt),


Finally got that selfie with Jen y'all wanted. #passengersmovie

Fotka zveřejněná uživatelem chris pratt (@prattprattpratt),


Domov
Zdieľať
Diskusia