Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. novembra 2016, 20:35
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Muž v New Yorku ukradol vedro plné zlata v hodnote 1,5-milióna eur. Za bieleho dňa využil moment, keď si strážnik odskočil

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Priamo z auta bezpečnostnej služby.

Ešte na konci septembra sa priamo na rušnej ulici v americkom New Yorku odohrala krádež, pri ktorej si prefíkaný zlodej odniesol len jedno jediné vedro. Newyorská polícia si dokonca myslí, že zlodej ani netušil, čo sa vo vedre nachádzalo, ale určite to po čase pochopil. Vážilo takmer 40 kilogramov a odniesol si ho z nákladnej časti bezpečnostného vozidla vyzdvihujúceho okrem iného aj vedrá plné zlatých šupín z niekoľkých miest. Strážnik zodpovedný za bezproblémový transport si v inkriminovanom momente mal na chvíľu odskočiť do kabíny pre mobil, čo chlapík využil a s vedrom rýchlo ušiel. Až teraz zverejnené zábery z bezpečnostných kamier ho potom zachytili, ako sa s ťažkým nákladom prešiel a nakoniec nastúpil do bielej dodávky. Mimochodom, vedro obsahovalo spomínaných 40 kilogramov zlatých šupín v celkovej hodnote asi 1,6-milióna dolárov, takže v prepočte asi 1,5-milióna eur.

Domov
Zdieľať
Diskusia