Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. novembra 2016, 20:33
Čas čítania 0:00
Donnie

Ľadový Snowpiercer s Chrisom Evansom sa dostane do televízie v podobe seriálu

FILMY A SERIÁLY SNOWPIERCER
Uložiť Uložené

Vlak rútiaci sa zamrznutou spustošenou krajinou bude nakoniec pravidelne zastavovať v naších obývačkách.

Je to už vyše roka, čo sme vás naposledy informovali o tom, že futuristický triler s hviezdnym Chrisom Evansom v hlavnej úlohe by sa mohol dočkať seriálového spracovania (viac tu). Najnovšie informácie nám konečne posúvajú konkrétnejšie detaily. Najcennejšou informáciou je samozrejme oficiálne potvrdenie hodinu dlhého pilotu, ktoré si objednala televízia TNT. Showrunnerom série sa stáva Josh Friedman, ktorý sa podieľal napríklad aj na projekte Terminator: The Sarah Connor Chronicles a v budúcnosti zakopne o štvrtého Avatara. Vypomôcť mu má Marty Adelstein (Prison Break) a Becky Clements (Aquarius, Last Man Standing). K projektu sa pripájajú aj ľudia, ktorí stáli za filmovým originálom, a teda Bong Joon Ho, Park Chan-wook, Lee Tae-hun a Dooho Choi.

Podľa slov viceprezidentky stanice TNT Sarah Aubrey je Snowpiercer dokonalý koncept priam ako stvorený pre televízne obrazovky. TV séria má byť pochopiteľne založená na rovnomennom filme, tentokrát sa však ale môžeme tešiť na hlbšie preskúmanie spustošenej civilizácie, ktorá sa rozhodla svoju existenciu sústrediť do jedného jediného vlaku, ktorý sa obrovskou rýchlosťou preháňa zmrznutou krajinou.

Ľadový Snowpiercer s Chrisom Evansom sa dostane do televízie v podobe seriálu
Zdroj: Radius-TWC
Domov
Zdieľať
Diskusia