Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. novembra 2016, 14:48
Čas čítania 0:00
Tomáš Blahuta

Po poľskej diaľnici sa rútila naložená autonómna odťahovka, ktorá by vystrašila nejedného vodiča

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Po zhliadnutí celej situácie si môžete zamrmlať, že ste asi naozaj videli už všetko.

Ako krajinou neobmedzených možností bývajú väčšinou označované Spojené štáty americké, no ak by sme zostavovali rebríček štátov, odkiaľ pochádzajú najčudnejšie a najbizarnejšie videá kolujúce svetovým internetom, tak by prvé dve priečky mohlo okupovať Rusko spolu s našim susedom, Poľskom. Nemáme teraz na mysli nič v spojitosti s alkoholom či najnovšími drogami dodávajúcim ľuďom priam nadprirodzené schopnosti, ale nezvyčajnú príhodu, ktorá sa odohrala na poľskej diaľnici. Človek by si mohol na prvý pohľad pomyslieť, že sa môže jednať o akúsi nadupanú tech novinku z oblasti dopravy, keďže sa po diaľnici pohybovala skutočne nezvyčajná odťahovka. Realita je ale odlišná.

Na video sa podarilo zachytiť kurióznu nehodu, kedy sa v jazdnom pruhu rútila vlečka naložená autom bez akejkoľvek ľudskej posádky, a preto sa začalo hovoriť o modernom autonómnom systéme, avšak všetko malo rýchly koniec. Po niekoľkých metroch narazila do krajnice, čím sa jej krátka púť skončila, no na internete už stihla pobaviť státisíce ľudí. Celú kuriozitu si môžete pozrieť na nižšie priloženom videu.

To už aby si človek dával pozor skutočne na všetko.

Domov
Zdieľať
Diskusia