Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. novembra 2016, 10:30
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Tesne pred vydaním nového albumu odhaľuje The Weeknd 12-minútový film Mania

HUDBA THE WEEKND
Uložiť Uložené

Starboy dorazí do našich prehrávačov 25. novembra, čo je doslova za dverami. Abel má pre nás však ešte jednu ochutnávku.

Prichádzajúci album Starboy od kanadského The Weeknda bude obsahovať 18 skladieb s hosťami ako Daft Punk, Kendrick Lamar, Lana Del Rey či Future. Vopred je jasné, že pôjde o jeden z najväčších releasov tohto roku, čo potvrdzuje aj úspech rovnomennej titulnej piesne. Okrem singlu Starboy nám Abel doteraz odhalil ešte tracky Party Monster, False Alarm a záverečnú záležitosť dosky s názvom I Feel It Coming. Hoci je dátum vydania, 25. november, naozaj za dverami, má pre nás ostrihaný Kanaďan ešte jednu podstatnú ochutnávku, a tou je krátky, 12-minútový film titulovaný Mania. 

Abel snímku Mania na sociálnych sieťach posledné dni poctivo teasoval. Ako sa ukázalo, film pokračuje v príbehu videoklipu Starboy, keď sa The Weeknd vezie vo svojom aute, ktoré sme predtým už videli. Postupne sa kamera presúva do klubu, kde si Kanaďan obzerá jedno dievča. Keď sa následne vyberie na toalety, prenasleduje ho i pán s nožíkom. Ten však neskončí dobre, keďže si ho do parády zoberie čierny panter, ktorý sa nakoniec zmení na onú pôvabnú slečnu. Pár si potom užíva spoločný čas na parkete a pred žiarou reflektorov. Počas celého filmu môžeme počuť ukážky jednotlivých songov z albumu, ktoré výborne dopĺňajú jeho atmosféru. Mania režíroval Grant Singer, autor klipu Starboy či The Hills. Sleduj nižšie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia