Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. novembra 2016, 10:48
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Disney a Intel spravia na oblohe počas sviatkov veľkú svetelnú šou. 300 dronov bude svietiť a lietať vo formácii

TECH DISNEY+
Uložiť Uložené

Netradičné a inovatívne.

Dvaja giganti spojili sily, aby počas nadchádzajúcich vianočných sviatkov predviedli dokonale synchronizovanú šou so svietiacimi dronmi Shooting Star, ktoré budú lietať vo formáciách na nočnej oblohe, aby zabavili miestnych zákazníkov. Disney spolu so spoločnosťou Intel plánujú uskutočniť takéto vizuálne spestrenie dňa prostredníctvom výdobytkov modernej éry nad nákupnými a zábavnými priestormi Walt Disney World Resort na Floride. Spomínaný dron je konštrukčné aj technologicky vyhotovený na podobný typ použitia - na zábavu publika. Na jeho ľahkej konštrukcii sa nachádzajú výrazné LED svetlá, ktoré v tak veľkom množstve vytvárajú komplexný svetelný systém, schopný poskytnúť až cez 4 miliardy svetelných kombinácií, píše web Wired.

Disney a Intel spravia na oblohe počas sviatkov veľkú svetelnú šou. 300 dronov bude svietiť a lietať vo formácii
Zdroj: Intel

Netradičná svetelná šou s profesionálnou choreografioutematicky naladenou hudbou ponesie názov Starbright Holidays a vidieť ju budú môcť návštevníci spomínaných obchodných štvrtí patriacich spoločnosti Disney. "Naše drony, a to vrátane skúseností Disney v animácii či rozprávaní príbehu, v hudbe, dokopy to bude neskutočná zábava," prezradil generálny manažér NTG divízie Intelu Josh Walden. Shooting Star bude mať navyše v Spojených štátoch amerických premiéru na verejnosti, takže je určite o zábavu veľmi dobre postarané.

Domov
Zdieľať
Diskusia