Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. novembra 2016, 16:40
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rytmus odpovedal na zopár otázok ohľadom chystaných krstov v Košiciach, Banskej Bystrici a Bratislave, ktoré prebehnú už v decembri

REFRESHER KRSTNÝ OTEC RYTMUS
Uložiť Uložené

Krstný otec sa nezadržateľne blíži, a tak je správny čas doplnit zopár dôležitých informácií spojených s oficiálnymi krstami.

Záver roku 2016 môžeme označiť za veľmi plodné obdobie pre viacerých slovenských interpretov, no tým nepochybne najočakávanejším počinom je práve ten od Rytmusa. Už dlho vieme, že bude niesť názov Krstný otec a tiež to, že prinesie veľa kvalitnej hudby. Naozaj veľa, keďže na trackliste nájdeme až 24 skladieb, čo je na pomery domácich interpretov veľmi nevídané číslo. Paťo pred pár dňami zverejnil aj oficiálny cover a tiež novú skladbu s názvom Povolanie Syn s produkciou od šikovného Maiky Beatz-a, ktorú sme očakávali už snáď od roku 2010. Tá je teda po záležitosti Pozor druhou plnohodnotnou ochutnávkou. Na albume sa dočkáme aj viacerých prekvapivých spoluprác, ako napríklad tá s Kalim alebo napríklad s Elpem, od ktorého môžeme očakávať nielen vynikajúci refrén, ale snáď aj slohu. 

Súčasťou vydania albumu bude, samozrejme, aj turné po českých aj slovenských mestách, v rámci ktorého vznikli aj tri veľké krsty v Bratislave, Košiciach a Banskej Bystrici. Vo všetkých troch prípadoch ide zároveň o veľmi veľké priestory, čo sa nepochybne odrazí aj na samotnej atmosfére, a tak sa je určite na čo tešiť. V prípade, že ešte nemáš svoj lístok do svojho mesta, tak to určite naprav napríklad aj hneď, tradične na ticketportal.sk za zatiaľ zvýhodnenú cenu. Pri tejto príležitosti sme Rytmusa poprosili, aby nám odpovedal na zopár základných otázok a výsledok si môžeš prečítať nižšie. A tiež nezabudni predobjednávať Krstného otca, ktorého môžeš mať doma už v priebehu posledného novembrového týždňa. 

Na albume bude 24 skladieb, čo zatiaľ nedal nikto. Ako dlho si sa jeho tvorbe venoval? Mám na mysli písanie textov, výber hudieb a nahrávanie.
Myšlienka sa zrodila po albume Kontrafakt Navždy cca začiatok roka 2014. 2015 som už mal rozrobené veci, ale ešte mi to koncepčne nesedelo. 2016 leto som začal nahrávať a mal nachystaných cca 30 skladieb. Pozor.


Pred pár dňami si spustil predpredaj spoločne so skladbou Povolanie Syn a mňa by zaujímalo, koľko kusov sa ti podarilo za prvú noc predať.
Na rukehore som dal ževraj rekord, 3500 albumov za prvú noc.


Už v decembri prebehne na Slovensku aj v Česku séria veľkých krstov. Odznejú na každej zastávke všetky skladby?
Odznejú najvačše bomby a nenehám na nikom nitku suchú. Nežartuj.


Zúčastnia sa celej série krstov aj všetci hostia z albumu? Alebo sa to bude nejako striedať?
Bude sa to asi striedať, ale máte sa na čo tešiť.


Chystáš po krstoch aj úplne novú šou, s ktorou budeš vystupovať v budúcom roku?
Ako každým albumom, chcem vždy zadefinovať niečo nové, takže sa nachystajte na niečo peknučké.


A na záver, čo chystá Pozor Records a Tvoj tatko records v roku 2017?
Flowy, rýmy, frázovanie, audio, vizuál, manuál, anál, analog, monolog, prolog, blog, P.A.T. a M.A.T., Farmár hľadá ženu a Tvoj Kár znie povedome.

Rytmus odpovedal na zopár otázok ohľadom chystaných krstov v Košiciach, Banskej Bystrici a Bratislave, ktoré prebehnú už v decembri
Domov
Zdieľať
Diskusia