Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. novembra 2016, 18:15
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pil C zverejňuje všetky skladby z albumu. Počúvaj spolupráce s Mojou Rečou, Fobia Kidom či Speezym

HUDBA PIL C
Uložiť Uložené

Pilov debutový počin má už väčšina fanúšikov z predobjednávok doma, a tak je teraz idelány čas na zverejnenie skladieb aj na YouTube.

Za posledných pár týždňov sme toho o Pil C-ho debutovom počine Hype písali dosť veľa, a tak už určite vieš všetko podstatné, čo sa albumu týka. Včera boli fanúšikom odoslané všetky fyzické nosiče z predobjednávok a v priebehnu dnešného dňa by mala mať väčšina z vás svoj originál doma, a tak je ideálny čas zverejniť kompletne všetky skladby aj na oficiálny YouTube kanál. Ocenia hlavne tí, ktorí vlastnia nejaký ten ultrabook a zároveň ešte nemajú auto, v ktorom by mohli CD rotovať. Ako ste sa už mali možnosť dozvedieť v rozsiahlom rozhovore, ide o koncepčný album, a tak je dôležité počúvať skladby po poradí, keďže na seba nadväzujú, čo je určite v tomto prípade dôležité spomenúť. Nižšie nájdeš link na Intro, prostredníctvom ktorého sa preklikneš na zvyšok albumu. Príjemné počúvanie.

Domov
Zdieľať
Diskusia