Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. novembra 2016, 16:08
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Si závislý na svojom smartfóne a nevieš ho pustiť z ruky? Vylieči ťa NoPhone, mobil, ktorý nemá žiadne funkcie

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Na tvoju závislosť je jednoduchý liek.

Dostal si sa v dnešnej technologickej dobe do takej fázy, že si svoj bežný deň už ani nevieš predstaviť bez mobilného telefónu? Chytáš ho do ruky a hráš sa s ním pravidelne aj cez víkend, kedy by si mal oddychovať a tráviť čas odstrihnutý od internetu či mobilných sietí s priateľmi a rodinou? Mnohí z nás určite poznajú ten pocit, že ti niečo ujde, a tak svoj smartfón radšej neustále kontrolujeme a zisťujeme, či nie je niečo nové. V tomto bode však do hry vstupuje zariadenie s názvom NoPhone, ktorého názov ho dostatočne charakterizuje. NoPhone síce dokonale nahradzuje pocit z tvojho bežného smartfónu, takže keď ho chytíš do ruky, akoby si držal svoj iPhone, avšak chýbajú mu funkcie. Všetky funkcie. Nejde vlastne o nič iné, ako obyčajný kus plastu s nápisom NoPhone snažiaci sa pobaviť svojho používateľa, alebo ho v tom lepšom prípade zbaviť závislosti na mobilnom telefóne. Existuje dokonca aj verzia NoPhone Air, vďaka ktorej ti spoločnosť nepošle už vôbec nič a budeš si musieť vystačiť so vzduchom okolo teba.

Si závislý na svojom smartfóne a nevieš ho pustiť z ruky? Vylieči ťa NoPhone, mobil, ktorý nemá žiadne funkcie
Zdroj: NoPhone

Prvýkrát sa jeho koncept dostal na svetlo sveta ešte v roku 2014, kedy sme o ňom písali aj my, ale odvtedy sa niekoľko vecí zmenilo. Pred dvomi rokmi sme ti nevedeli povedať, ako to vyzerá s jeho dostupnosťou, lenže teraz si ho už môžeš objednať a to dokonca v zníženej cene 10 dolárov. Dnes už tiež vieme, že NoPhone vo svojej finálnej verzii obsahuje zopár vymožeností ako skutoční priatelia a dokonca aj manuál týkajúci sa toho, ako NoPhone vôbec nepoužívať. Na druhej strane, vďaka kúpe tohto zariadenia sa vyvaruješ veciam ako vybitá batéria, nadmerná spotreba dát, alebo posielanie hlúpych textových správ svojim bývalým partnerom v opitosti. Ak by si chcel potešiť niekoho trefným vianočným darčekom, alebo len potrebuješ vyliečiť svoju závislosť, potom klikaj tu a rovno NoPhone objednávaj.

Si závislý na svojom smartfóne a nevieš ho pustiť z ruky? Vylieči ťa NoPhone, mobil, ktorý nemá žiadne funkcie
Zdroj: NoPhone

Späť
Zdieľať
Diskusia