Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. novembra 2016, 19:02
Čas čítania 0:00
Martin Z.

Pánske účesy: Zima nám klope na dvere a tajomstvom úspechu sú prirodzené a zdravé vlasy

MÓDA HAIRSTYLE
Uložiť Uložené

Najdôležitejsia je stále prirodzenosť.

Zima je už za dverami, a tak je najvyšší čas urobiť aj niečo s vlasmi. Predsa len čapicu asi nebudete nosiť na hlave neustále a občas je nutné vyzerať ako človek (nedeľný obed v rodinnom kruhu a podobne). Ako vždy pre vás máme dve videá, v ktorých je vysvetlený postup strihu, ale hlavne finálny styling, s ktorým sa budete musieť popasovať, pokiaľ budete chcieť pravidelne vyzerať ako z časopisu.

Následná séria fotiek vám uľahčí výber toho správneho strihu a stylingu. Ani s dlhšími vlasmi samozrejme neurobíte krok vedľa. To, o čom som hovoril naposledy, platí stále, čím prirodzenejší look zvolíte, tým lepšie. Messy look a čo najvoľnejšie vlasy sú stále niečo, s čím určite neurobíte krok vedľa. Pri takýchto účesoch nepotrebujete používať toľko produktov a vlasy vám vydržia dlhšie fresh aj bez každodenného umývania, ktoré je často viac na škodu ako k prospechu.

Znovu tiež zopakujem, nie každému sa hodí všetko, čo uvidí na internete, takže výber strihu treba určite konzultovať s kaderníkom/kaderničkou, prípadne vaším barberom. Ak máte kúty alebo vám začínajú rednúť vlasy, slickback nie je ten pravý účes pre vás. Keď už sedíte v kresle, neváhajte sa pýtať a dajte si poradiť. Nedostatky by ste sa mali snažit zakryť a nie zvýrazniť.

Odporúčané
Chceš byť radšej Zendaya, Hailey Bieber či Selena Gomez? Týchto 9 účesov je podľa profi hairstylistov stávkou na istotu Chceš byť radšej Zendaya, Hailey Bieber či Selena Gomez? Týchto 9 účesov je podľa profi hairstylistov stávkou na istotu 9. marca 2024, 9:30

Kučeravé vlasy už nutne neznamenajú len super krátky zostrih, dnes už zoženiete aj u nás za rozumné peniaze vynikajúcu vlasovú kozmetiku, s ktorou budú vaše vlasy poddajnejšie a určite ich zvládnete skrotit do požadového looku. Keď už sa z akéhokoľvek dôvodu predsa len rozhodnete pre ultra krátky zostrih, skúste sa vyhnuť domácemu strihaniu strojčekom na 3 milimetre celú hlavu a navštívte profesionálov, ktorí sa vedia vyhrať s detailmi a výsledok bude oveľa lepši. 

Áno, je to veľmi stará fotka, ale toto je proste absolútna klasika 

Pánske účesy: Zima nám klope na dvere a tajomstvom úspechu sú prirodzené a zdravé vlasy
Zdroj: Pinterest

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

Pokiaľ sa o módne dianie zaujímaš aj trochu bližšie, určite nezabudni navštíviť ani našu stránku Restyler, ktorá ti poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme vám!

Domov
Zdieľať
Diskusia