Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2016, 11:19
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Gangsterka Bena Afflecka prichádza s novou upútavkou, ktorá dáva na známosť, že tento film by ste v kinách nemali minúť

FILMY A SERIÁLY BEN AFFLECK
Uložiť Uložené

Cena za americký sen bude sakra vysoká.

Verte nám, toto bude pecka. Už teaser sľuboval veľké veci a nový trailer gangsterky Bena Afflecka Live by Night len potvrdzuje, že nás čaká skvelý filmový zážitok. Teda dúfame. Trailer je každopádne namakaný a sakra štýlový. Či už ide o výbornú atmosféru rokov prohibície, hercov alebo akčné scény. Začína v pomalšom, atmosférickejšom tempe, aby to v druhej polovici do diváka narval s plnou parádou. Affleck si napísal aj scenár a ako režisér sa už osvedčil niekoľkokrát (Gone Baby Gone, Argo), takže nie je dôvod neveriť mu. Za sebou má navyše knižnú predlohu uznávaného Dennisa Lehaneho (Shutter Island, Mystic River). Zoznam hercov je tiež pôsobivý: v hlavnej úlohe samozrejme Affleck, ale okrem neho aj Elle Fanning, Zoe Saldana, Brendan Gleeson, Sienna Miller, Chris Messina a Chris Cooper. Za kamerou sedí skúsený Robert Richardson a z upútavky je to náležite poznať.

Príbeh bude sledovať veterána prvej svetovej vojny Joea, syna bostonského policajta, ktorý sa dostane do gangsterských kruhov. Tam však okrem pôžitkov v podobe moci, krásnych žien a peňazí bude musieť spoznať aj opačnú stranu mince: zradu, vraždy a strach o život. Live by Night dorazí do našich kín 12. januára 2017 a nie je pochýb, že si brúsi zuby na nejakého toho zlatého plešivca. A potenciál na to má.

Domov
Zdieľať
Diskusia