Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. novembra 2016, 19:10
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pil C zverejňuje ďalšiu ukážku z albumu Hype, ktorý môžeš mať doma už začiatkom budúceho týždňa

HUDBA PIL C
Uložiť Uložené

Počúvaj Teriyaki a využi posledných pár dní na predobjenanie Pil C-ho debutového počinu Hype.

November bude okrem iných rapových počinov patriť aj tomu s názvom Hype, ktorý je debutom jedného z najvybookovanejších československých interpretov súčasnosti. Už dva týždne máš možnosť si tento počin predobjednať, a tak ak máš záujem aj o podpis a špeciálnu edíciu nálepiek, musíš to stihnúť do soboty. Prednávnom sme tiež zverejnili aj prvý oficiálny a naozaj rozsiahly rozhovor, v ktorom sa dozvieš všetko podstatné o Pilovej kariére od úplných začiatkov až do dnes a zároveň aj nejaké tie pikošky.

Čo sa týka samotného albumu, o tom už máme všetky podstatné informácie vrátane coveru, tracklistu aj snippetu, a tak čakáme len na zverejnenie všetkých skladieb na youtube a rozoslanie albumov, čo by sa malo udiať hneď v úvode budúceho týždňa. V rámci CBG štvrtkov sa však dnes Pil C rozhodol uverejniť ďalšiu ukážku, teda konkrétne track číslo dva s názvom Teriyaki, žiaľ zatiaľ bez videoklipu. O hudobnú produkciu sa v tomto prípade postral H16 rider Abe a vy si môžete vychutnať výsledok.

Domov
Zdieľať
Diskusia