Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. novembra 2016, 15:53
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Samsung už testuje veľkú aktualizáciu pre Galaxy S7. Čo všetko prinesie sladký Android 7.0 Nougat?

TECH SAMSUNG
Uložiť Uložené

Aké softvérové novinky môžeme od výrobcu očakávať?

Juhokórejský gigant pred pár dňami spustil beta program, kde vybraným používateľom jeho súčasnej vlajkovej lode ponúka príležitosť testovať očakávaný aktualizačný balíček, ktorý v blízkej budúcnosti prinesie pred niekoľkými mesiacmi predstavenú verziu Nougat. A keďže si ho už môžu veselo nainštalovať, dlho netrvalo, a všetky podstatne zmeny vrátane noviniek unikli na internet. Aké sú teda prvé reakcie odborníkov? 

Špecializovaný web SamMobile tvrdí, že používateľské prostredie grafickej nadstavby funguje skutočne plynulo, čiže bez akéhokoľvek sekania či spomalených reakcií, pritom ide ešte stále iba o testovaciu verziu. Rovnako pribudlo niekoľko čerstvých animácií a čo sa týka vizuálneho prevedenia skutočne minimalistického UI pod názvom Grace, mohli by sme ho opísať ako nejakého hybrida medzi prostredím z Galaxy Note7 a novým používateľským prostredím pre Android 7.0 Nougat. Web ale tiež spomína a zároveň chváli nový font s názvom SamsungOne. Na palube je ďalej integrovaná redukcia modrého svetla, štyri rôzne režimy používania (normálny, herný, multimediálny a vysoký výkon), funkcionalita AlwaysOn Display alebo virtuálnym poradcom v oblasti údržby softvéru zariadenia. 

Samsung už testuje veľkú aktualizáciu pre Galaxy S7. Čo všetko prinesie sladký Android 7.0 Nougat?
Zdroj: www.sammobile.com

Aktualizačný balíček bude ešte niekoľko týždňov podliehať detailnému testovaniu, počas čoho môže ešte nastať niekoľko podstatných zmien alebo pribudnú ďalšie vylepšenia. Všetko ale nasvedčuje tomu, možno aj kvôli Galaxy Note7, že si Samsung dá tentokrát záležať. Ako kvalitatívne, tak aj časovo

Domov
Zdieľať
Diskusia