Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. novembra 2016, 7:08
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Quentin Tarantino natočí pred dôchodkom už len dva filmy. Čo o nich zatiaľ vieme?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tarantino zakončí svoju kariéru okrúhlou filmovou desiatkou. Dočkáme sa ešte aspoň jedného westernu?

Tvorbu Quentina Tarantina poznáme veľmi dobre. Zatiaľ natočil osem filmov, pričom ten posledný z nich, The Hateful Eight, sme mali možnosť vidieť v januári tohto roka. Šikovný režisér už v minulosti oznámil, že skončí s kariérou po desiatom filme a dlho sa nevedelo, či to myslí skutočne vážne. Dnes už vieme povedať, že od svojich slov neupustí a z jeho pera uvidíme už len dva počiny. V jednom nedávnom rozhovore pre The Hollywood Reporter sa vyjadril, že desiatka je skutočne konečné číslo a zatiaľ ešte nevie, o aké žánre pôjde. Ďalej dúfa, že ho budú ľudia brať jednak ako režiséra, ktorý svoju filmársku cestu skončil s úspechom, jednak ako veľkého umelca.

Quentin Tarantino natočí pred dôchodkom už len dva filmy. Čo o nich zatiaľ vieme?
Zdroj: The Weinstein Company

Minulé leto sme započuli, že plánuje tretí westernový film, avšak nič nie je potvrdené. Neskôr ešte dodal, že by mohol mať určitú podobnosť s gangsterskou dvojicou Bonnie a Clyde, ibaže by sa snímka odohrávala v prvej tretine dvadsiateho storočia a v Austrálii. Pred nedávnom však naznačil, že má v hlave projekt odohrávajúci sa v roku 1970, takže vôbec nevieme povedať, čo bude nasledovať. Určite sme však zvedaví. Čo by ste si priali vy?

Domov
Zdieľať
Diskusia