Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. novembra 2016, 16:56
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Na palube lietadla Ryanairu sa strhla skupinová bitka. Kapitán radšej núdzovo pristál, keď opitý muž osočoval staršiu ženu

ZAUJÍMAVOSTI BITKA LIETADLO
Uložiť Uložené

Nízkonákladová letecká spoločnosť zažila pestrý let.

Nízkonákladová letecká spoločnosť Ryanair a jej let z belgického Bruselu na Maltu sa pred pár dňami stal svedkom hromadnej bitky, ktorej dôvod pritom nebol vôbec vážny. Jeden z cestujúcich pod vplyvom alkoholu sa osočil na ženu sediacu údajne na jeho mieste a keď sa ženu začala brániť, strhla sa potýčka. Na obranu cestujúcej sa proti opitému mužovi postavilo niekoľko ďalších pasažierov, ale ani rýchly zákrok cestujúcich nedokázal predísť konfliktu, v ktorom sa objavili aj tvrdé rany, ba dokonca údajne aj kopance. Našťastie sa účastníci konfliktu zranili len ľahko, avšak kvôli mužovej opitosti a hlúposti bol kapitán nútený núdzovo pristáť v talianskej Pise. Rozhodol sa tak po tom, čo bitka neustávala ani po niekoľkých minútach a zodpovedný muž, brániaca sa staršia žena a ďalší dvaja pasažieri zostali v Taliansku, kde sa o nich postarala miestna polícia, aby vyšetrila celú príčinu bitky v oblakoch. Podľa zverejnených informácií bol opitý muž, ktorý potýčku začal, v minulosti trestaný za násilné trestné činy a po tomto najnovšom konflikte si možno za mrežami posedí znovu.

Domov
Zdieľať
Diskusia