Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. novembra 2016, 23:55
Čas čítania 0:00
Lucia Čakyová

Vybrali sme 10 najkrajších modeliek, ktoré zažiaria na tohtoročnej Victoria's Secret Fashion Show

REFRESHER VICTORIA'S SECRET
Uložiť Uložené

Nasledujúce krásky vás skutočne očaria.

Do uskutočnenia najkrajšej prehliadky roka s názvom Victoria's Secret Fashion Show ostáva už len pár dní. My sme vás o nej informovali hneď v niekoľkých článkoch a ak sledujete našu stránku pozorne, nič podstatné vám neušlo. Len tak pre zopakovanie - tohtoročná prehliadka, na ktorej uvidíme najkrajšie modelky sveta, sa bude konať 30. novembra v Paríži. Okrem krások na nej zažiaria aj hudobní vystupujúci The Weekend, Lady Gaga a Bruno Mars. A teraz prejdime k spomínaným modelkám. Na šou ich uvidíme až 54, no my sme sa pokúsili vybrať tie najkrajšie. Verte, vybrať iba 10 modeliek bolo veľmi náročné, keďže všetky sú mimoriadne nádherné. V našom výbere uvidíte okrem anjelikov aj debutantky, ktoré sa na šou objavia po prvýkrát. Ešte pred tým, než sa pozrieme na 10 krások, zapíšte si do kalendára dátum 5. december, kedy sa bude VS Fashion Show vysielať.


Josephine Skriver
Začíname 23-ročnou Josephine Skriver, ktorá je dôkazom toho, že Dánky patria k najkrajším ženám na svete. Z jej anjelskej tváre len ťažko odrhnete zrak. O božskej postave nehovoriac. Na prehliadke VS sa prvýkrát objavila v roku 2013 a vo februári tohto roka sa jej splnil asi najväčší sen života a stala sa anjelikom tejto značky. Josephine počas roka spolupracuje aj s inými významnými brandmi zo sveta módy. Za zmienku určite stojí Balmain, Moschino, Tommy Hilfiger alebo Versace. Taktiež sa objavila na titulkách prestížnych magazínov ako Elle, Vogue, Vanity Fair či Harper's Bazaar. Už zopár rokov tvorí pár s americkým hudobníkom Alexandrom DeLeonom.


Taylor Hill
Ďalšia kráska patriaca k najnovším anjelikom značky Victoria's Secret. Taylor Hill má iba 20 rokov, pochádza z Colorada a na našej stránke sa objavila už nespočetne veľakrát. Prvý raz sme si ju predstavili pred dvoma rokmi a už vtedy sme jej predpovedali sľubnú budúcnosť. Tak sa aj stalo. V roku 2014 debutovala na prehliadke VS. O rok na to sa stala anjelikom tejto značky a okrem toho spolupracovala aj s prestížnymi značkami ako Chanel, Isabel Marant, Lanvin, Versace, Dolce & Gabbana či Fendi.


Adriana Lima
Čo by to bol za výber bez brazílskej krásky Adriany Limy? Bez tejto stálice si značku Victoria's Secret snáď už ani nevieme predstaviť. Na VS prehliadke prvýkrát zažiarila v roku 2000 a odvtedy sa na móle objavuje rok čo rok s výnimkou roka 2009, kedy bola tehotná s prvou dcérkou. Adriana je jednou z najvýraznejších tvárí brandu, o čom svedčí aj fakt, že šou otvárala už 5-krát a neustále sa objavuje aj v kampaniach tejto značky. Okrem toho, že je jednou z najlepšie platených modeliek súčastnosti, je aj milujúcou matkou dvoch detí. Jej vášňou je box, vďaka ktorému vďačí za svoju zmyselnú postavu.


Romee Strijd
21-ročná holandská kráska, ktorú sme si už na našej stránke predstavili pred dvoma rokmi. Odvtedy sa však veľa zmenilo a Romee sa v roku 2015 stala anjelikom VS. Medzitým sa presťahovala do Veľkého jablka, kde si žije svoj modelingový sen. Spolupracuje s najväčšími značkami zo sveta módy. Predvádzala napríklad pre Acne, Balmain, Bulberry, Calvin Klein, Céline, DKNY, Louis Vuitton či Prada. 


Irina Shayk
Debut na veľkolepej prehliadke zaznamená aj ruská bohyňa Irina Shayk. Zlom v jej kariére nastal, keď sa stala tvárou známej značky spodnej bielizne Intimissimi. Slávu jej prinieslo aj objavenie sa v prestížnom magazíne, ktorý poteší oko snáď každého muža. Áno, hovoríme o Sports Illustrated Swimsuit Issue a vídať ju v ňom môžeme rok čo rok. 30-ročnú krásku sme mohli vidieť aj na stránkach magazínov Vanity Fair, GQ, Glamour, Vogue či Elle. Objavila sa aj v Kanyeho klipe Power. Preslávil ju aj dlhoročný vzťah s futbalistom Cristianom Ronaldom, s ktorým sa však v roku 2015 rozišla.


Vita Sidorkina
Ďalšia kráska pochádzajúca z Ruska. Vita Sidorkina sa na šou prvýkrát objavila minulý rok a tím z VS zaujala natoľko, že sa rozhodli obsadiť ju aj tento rok. Vitu na high fashion prehliadkach veľmi nehľadajte. Pred objektívom jej to však ide skvele a objavila sa na stránkach prestížnych magazínov ako Harper's Bazaar, Lui Magazine, Allure, Paper či Vanity Fair.


Sara Sampaio
Kráska z portugalského Porta začala so značkou spolupracovať už v roku 2011. Tvrdou prácou to postupne dotiahla až na jedného zo súčasných anjelikov. Na VS Fashion Show sa po prvýkrát objavila v roku 2013 a odvtedy ju na najkrajšej prehliadke vídame pravidelne každý rok. Počas svojej modelingovej kariéry stihla spolupracovať so značkami ako Elie Saab, Balmain, Missoni, Dolce & Gabbana, Moschino či Marc Jacobs. Len pre zaujímavosť, má hnedý opasok z karate a aj vďaka bojovým športom sa táto kráska udržuje fit.

Joan Smalls
Poďme sa pozrieť na exotickú krásku v našom výbere. Joan Smalls pochádza z Portorika a s Victoria's Secret má naozaj bohaté skúsenosti. Prvýkrát sa na prehliadke objavila ešte v roku 2011 a odvtedy ju na nej môžeme vídať rok čo rok. Módny priemysel jej leží naozaj pri nohách. Spolupracovala asi s každou významnou značkou a objavila sa na titulkách asi všetkých magazínov, čo niečo znamenajú. Patrí medzi najlepšie platené modelky a mohli sme ju vidieť aj v klipe po boku Beyoncé. Mimochodom, študovala psychológiu, no rozhodla sa dať prednosť kariére modelky. Myslíme si, že urobila určite dobre.

Luma Grothe

Debutantka Victoria's Secret, ktorá zaujme asi každého. Luma Grothe je brazílska modelka žijúca v New Yorku. Ako typická Brazílčanka však rozhodne nevyzerá. Svetlá pokožka, modré oči a črty tváre tomu nenasvedčujú. A že vám niekoho pripomína? O Lume sa hovorí ako o mixe Angeliny Jolie a Mirandy Kerr. V našom výbere teda rozhodne nemôže chýbať a určite o nej ešte budeme počuť. Spolupracovala s mnohými značkami ako DKNY, Jeremy Scott, L'Oreal, Armani, Dolce & Gabbana či Stella McCartney. Takisto sa venuje navrhovaniu oblečenia, a tak ju môžeme často vidieť vo svojich vlastných kúskoch.

Jasmine Tookes

Na záver sa ešte pozrieme na čokoládovú krásku z Kalifornie. Hovoríme o Jasmine Tookes, ktorej sa tento rok ušlo veľkej pocty a na Victoria's Secret prehliadke bude nosiť jedinečnú podprsenku Fantasy Bra v hodnote 3 miliónov dolárov. A to už je niečo. Na VS prehliadke sa prvýkrát objavila v roku 2012 a v roku 2015 sa stala jedným z anjelikov. S modelingom má bohaté skúsenosti, predvádzala pre Chanel, DKNY, Moschino, Ralph Lauren a mnoho iných prestížnych značiek. Myslíme, že v našom výbere nesmie chýbať. A čo poviete vy?


Anketa:
Ktorá modelka ťa zaujala najviac?
Josephine Skriver
Taylor Hill
Adriana Lima
Romee Strijd
Irina Shayk
Vita Sidorkina
Sara Sampaio
Joan Smalls
Luma Grothe
Jasmine Tookes
Iná
Josephine Skriver
11 %
374 Hlasov
Taylor Hill
15 %
482 Hlasov
Adriana Lima
16 %
527 Hlasov
Romee Strijd
6 %
206 Hlasov
Irina Shayk
12 %
395 Hlasov
Vita Sidorkina
18 %
573 Hlasov
Sara Sampaio
6 %
200 Hlasov
Joan Smalls
2 %
75 Hlasov
Luma Grothe
5 %
158 Hlasov
Jasmine Tookes
4 %
124 Hlasov
Iná
5 %
157 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia