Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. novembra 2016, 17:09
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Ako si svojpomocne vyrobiť nástroj, s ktorým chytíš krevety či ryby? Kanál Primitive Technology pokračuje vo svojej ceste za slávou praktickými radami

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Keby prišla apokalypsa, tieto zručnosti by sa ti hodili.

Sláva na teba môže pokojne čakať aj za najbližším rohom. Keď sympatický a najmä zručný chlapík zakladal pred pár mesiacmi svoj internetový kanál s názvom Primitive Technology, určite nečakal, že sa z neho stane miesto, kam sa po vydaní každého nového videa nahrnú milióny ľudí a s otvorenými ústami sa budú kochať tým, čo všetko sa dá vyrobiť len za pomoci prírodných materiálov dostupných okolo teba a šikovných rúk. Náš staviteľ začal svoju internetovú kariéru budovaním rôznych prístreškov a príbytkov, potom prešiel na vyrábanie surovín potrebných na prežitie ako drevené uhlie a keďže na uhlí by sa patrilo aj niečo upiecť, tentoraz nám naservíroval video obsahujúce návod na výrobu svojpomocného nástroja na chytanie kreviet. Ako sám hovorí, keby si ho trošku upravil, bol by si ním schopný chytiť aj nejaké tie ryby a my sa ti ani nejdeme pokúšať vysvetľovať to, ako celý výrobný proces prebiehal, pretože si ctíme heslo, že sa oplatí raz vidieť ako stokrát čítať.  

Domov
Zdieľať
Diskusia