Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. novembra 2016, 10:47
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Fauna hľadá SuperStar. Sing s hlasom Scarlett Johansson sľubuje v novej upútavke množstvo zábavy

FILMY A SERIÁLY SCARLETT JOHANSSON
Uložiť Uložené

Tvorcovia Minions a The Secret Life of Pets predstavujú tretí trailer. Bude to úspech?

Premiéra očakávaného animáku Sing je už za rohom, takže v Universal Pictures nelenia a zverejnili tretí trailer. Táto animovaná hudobná komédia vznikla v produkcii Illumination Entertainment a jej tvorcovia majú na svojom konte overené kúsky ako Despicable Me 2, Minions alebo nedávne The Secret Life of Pets.

Koala Buster (Matthew McCounaughey) bude v Sing hľadať spevácke talenty medzi rôznorodou faunou, a tak sa môžeme tešiť na pestré druhy zvieractva, ktoré nám dokážu, že keď vytrvalo idete za svojím snom, môžete dokázať veľké veci. Pravda, premisa originalitou nehýri, ale práve zasadenie do zvieracieho sveta a vtipy s tým spojené by jej - spolu s úžasnou animáciou - mali dodať na zaujímavosti. Aj tretí trailer potvrdzuje, že o zábavu a podarené hudobné vystúpenia núdza nebude. Okrem McCounaugheyho (Mud) vo filme začujeme aj Scarlett Johansson (Captain America: Civil War), Reese Whiterspoon (Wild), Setha MacFarlanea (Teda), Johna C. Reillyho (Guardians of the Galaxy) a Nicka Krolla (Sausage Party). Režíruje Garth Jenning (The Hitchhiker's Guide to the Galaxy) pre ktorého to bude prvý vstup na animované pole. Premiéru si v slovenských kinách užijeme 22. decembra tohto roku.

Domov
Zdieľať
Diskusia