Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2016, 14:59
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Instagram prinesie ďalšiu novinku, vďaka ktorej uľahčí nakupovanie vecí zdieľaných na sociálnej sieti

TECH INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Po novom to pôjde oveľa jednoduchšie.

Na čoraz populárnejšom Instagrame má svoj biznis profil snáď každá veľká značka, no keď niektorá z nich zdieľa niečo zaujímavé zo svojho portfólia, ľudia si vo väčšine prípadov musia kvôli súčasnej funkcionalite následne pracne otvárať internetový prehliadač a tam zisťovať podrobnejšie informácie vrátane cenovky. A to isté platí v prípade, že majú o zdieľaný produkt ihneď záujem, čiže si ho chcú v danom momente rovno kúpiť. Sociálna sieť o probléme, samozrejme, už dlhšie veľmi dobre vedela, preto teraz oznámila príchod ďalšej skvelej funkcionality - nakupovania

Instagram prinesie ďalšiu novinku, vďaka ktorej uľahčí nakupovanie vecí zdieľaných na sociálnej sieti
Zdroj: blog.business.instagram.com

O čo vlastne ide? V skratke by sa to dalo definovať ako zjednodušenie prístupu k detailom zdieľaných produktov na Instagrame. Taktiež bude jednoduchší prístup k nákupnému košíku, pretože potenciálny zákazník (používateľ) môže kliknúť na nové tlačidlo, ktoré ho presmeruje priamo do e-shopu konkrétnej značky a tam si nákup aj rovno dokončí. Sociálna sieť umožní na jednej fotografii priradiť podrobnejšie informácie až k piatim produktom. Momentálne však ešte stále prebieha uzavreté testovanie v rámci USA a vybraných značiek, takže si na sprístupnenie pre širokú verejnosť minimálne pár týždňov určite počkáme.

Späť
Zdieľať
Diskusia