Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. októbra 2016, 11:03
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Tom Hardy si v životopisnej kriminálke zahrá brutálneho gangstera Al Caponeho. Kto sa ujme réžie?

FILMY A SERIÁLY TOM HARDY
Uložiť Uložené

Mafiánsky thriller odhaľuje režiséra.

Režisér Josh Trank sa síce minulý rok podpísal pod príšerné Fantastic Four (od ktorej sa stihol aj dištancovať), ale jeho pripravovaný film znie viac než sľubne. Tento talentovaný filmár totiž debutoval výborným sci-fi Chronicle, takže by bola škoda nedať mu ešte šancu. A práve tento film by mohol byť Trankovým reparátom. Má názov Fonzo a Trank si ho sám napíše aj zrežíruje.

Tom Hardy si v životopisnej kriminálke zahrá brutálneho gangstera Al Caponeho. Kto sa ujme réžie?
Zdroj: Lia Toby / WENN.com

Príbeh sa zameria na legendárneho a neľútostného gangstera Al Caponeho. Ten svojho času ovládal podsvetie Chicaga a patril vôbec k najobávanejším gangsterom. Fonzo bude lemovať jeho cestu k moci, tvrdú vládu nad Chicagom až po uväznenie a mozog pomaly zožieraný demenciou. Potenciál na dobrý film? Nepochybne. A najlepšie je, že hlavnú úlohu si zahrá Tom Hardy. Ten si vyberá stále zaujímavejšie a ambicióznejšie projekty. Najbližšie ho uvidíme vo vojnovej dráme Christophera Nolana Dunkirk, v minisérii Taboo a len nedávno bolo oznámené, že si zahrá legendu medzi bádateľmi Ernesta Shackletona. Hardy je skrátka na koni a skôr či neskôr si dôjde pre Oscara. Fonzo vznikne pod produkčným dohľadom Addictive Pictures a osvedčeného Lawrencea Bendera (Inglourious Basterds, Pulp Fiction). Ďalej budú na projekt dohliadať Russell Ackerman a John Schoenfelder (Tau). Fonzo je momentálne vo fáze pre-produkcie, na ďalšie detaily si teda ešte počkáme.

Domov
Zdieľať
Diskusia