Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. októbra 2016, 13:19
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Počúvaj všetky ukážky Pil C-ho dlhoočakávaného albumu HYPE, ktorý sa medzi fanúšikov dostane už 11.11.

HUDBA PIL C
Uložiť Uložené

Na svete je už aj "snippet", o ktorý sa postaral DJ a poducent NobodyListen.

Včera sme vám predstavili Peepshow - v poradí tretí videosingel z albumu, na ktorý čaká veľká časť rapového publika. Pil C zároveň spustil predpredaj svojho debutového albumu, pričom sa mu za pár desiatok sekúnd podarilo opäť raz zhodiť stránku, a to aj napriek tomu, že sa chalani z Rukahore na túto udalosť špeciálne pripravili a posilnili servery. Všetko je však už v poriadku a v prípade, že si nemal možnosť si HYPE predobjednať včera, môžeš to napraviť aj teraz. Zároveň sme si už predstavili všetky dôležité informácie vrátane tracklistu, coveru aj dátumu vydania, ktorý pripadne na magický piatok 11.11., teda presne o dva týždne. 

Z hostí budeme mať možnosť počuť Vladimira 518, Delika, Supu, Fobiu Kida, Separa, Laris Diam aj Speezyho. Čo sa týka hudobných producentov, tak samozrejme nechýba dvorný Špeciál Beatz, NobodyListen, Conspiracy Flat, Norbert Ronin, Konex a dvojica z H16 - Abe a Grimaso. Pil C nám dnes zároveň predstavuje aj snippet alebo lepšie povedané kompletne všetky ukážky z albumu. Výnimkou oproti zvyšku kolegov zo scény je však skutočnosť, že tentokrát nebudeš počúvať skladby nasekané v poradí bez rozmyslu. Ruku k dielu totiž pridal aj jeden z najväčších pánov hudobníkov v Československu - NobodyListen, ktorý ho celý vytvoril počas pobytu v pražskej nemocnici, odkiaľ ho pustia až o pár dní. Nobodymu prajeme skoré zotavenie a vám všetkým príjemné počúvanie. Na záver  len dodám, že ide o koncepčný album, čo v preklade znamená, že je dôležité počúvať skladby zaradom a dohromady tvoria kompaktný celok.

Domov
Zdieľať
Diskusia