Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. októbra 2016, 2:22
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Idea a Fatte s ďalšou ochutnávnkou z počinu Stop Play, ktorý vychádza už budúci mesiac

HUDBA
Uložiť Uložené

Všetko nasvedčuje tomu, že do vydania albumu by mali byť vonku už všetky skladby. Počúvaj Dej mi víc.

Len pred pád dňami sme si pre vás prichystali prehľad albumov, na ktoré sa ešte v tomto roku môžeme tešiť, pričom medzi nimi pochopiteľne nechýbal ani ten od chalanov z Ty Nikdy. Dvojica Idea a Fatte zažíva snáď zatiaľ najlepšiu formu, čo dlhodobo dokazujú aj v svojej tvorbe. Aj keď formát jeden MC a jeden producent nemusí vždy fungovať úplne ideálne, v tomto prípade nie je čo vytknúť. IF vydáva projekt za projektom a už čoskoro sa dočkáme aj ďalšieho, tentokrát s názvom Stop Play. Už sme mali možnosť počuť ukážky Selfie Tyč, Po nás přijdeme my a tiež o niečo staršiu vec Nůž na krku a dnes pribudla aj novinka s názvom Dej mi víc.

Podobne ako v prípade predchádzajúcej skladby, aj tu sme sa dočkali jednoduchého vizuálu, ktorý je vlastne živým coverom. Ak ste ešte nezaregistrovali, tak album si môžete už teraz objednať v predpredaji, a to už tradične na oficiálnej stránke tynikdy.cz. Zároveň pridávame pár informácii ohľadom chystanej release party, ktorá sa bude konať už 16. novembra v priestoroch Forbidden Spotu v Prahe. Pôjde o netradičné využitie alternatívneho priestoru s použitím špeciálnej inštalácie svetiel a počet lístkov na túto udalosť je limitovaný z kapacitných dôvodov, a tak odporúčame si lístok zakúpiť čo najskôr napríklad tu

Domov
Zdieľať
Diskusia