Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. októbra 2016, 20:12
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Drake vydá v decembri projekt More Life. Narodeniny navyše oslávil 4 novými skladbami

HUDBA DRAKE
Uložiť Uložené

Posledná epizóda OVO Sound Radio bola plná noviniek od Champagne Papiho.

Rok 2016 Drakeovi zatiaľ vychádza nadmieru dobre. Album VIEWS sa predáva jedna radosť, torontský raper vypredal haly po celej USA a Kanade a na ďalší rok chystá aj európske turné. Ešte predtým sa ale dočkáme ďalšieho projektu, ktorý bude niesť názov More Life. Podľa slov samotného Champagne Papiho nejde o album ani mixtape, ale skôr o playlist plný originálnej hudby, slúžiacej ako soundtrack k našim životom. Na verejnosť by sa mal v celom rozsahu dostať v decembri a okrem Aubreyho sa na ňom vraj predstavia aj ostatní členovia OVO. Cover si môžeš prezrieť nižšie. 

Drake vydá v decembri projekt More Life. Narodeniny navyše oslávil 4 novými skladbami
Zdroj: www.instagram.com

Keďže Drake dnes (24.10.) oslavuje 30. narodeniny, bol aj hlavnou časťou programu v zatiaľ poslednej epizóde OVO Sound Radio. Tento čas využil na to, aby fanúšikom predstavil 4 nové skladby, čím splnil to, čo predtým sľúbil. Menovite poslal do obehu tracky Fake Love, Sneakin' s 21 Savageom, Two Birds, One Stone a remix na Wanna Know, čo je pôvodne pieseň interpreta s menom Dave. Najväčší záujem vyvolal istotne track Two Birds, One Stone, keďže doň Drizzy zakomponoval niekoľko štipľavejších riadkov. Ten najdiskutovanejší bol pravdepodobne namierený na Kid Cudiho ktorý sa aktuálne lieči z depresie, a Champagne Papimu dávnejšie adresoval niekoľko slov"You were the man on the moon / Now you just go through your phases / Life of the angry and famous." Či je taktné takto narážať na niekoho, kto si momentálne prechádza ťažším obdobím, necháme na posúdení každého z vás, a tak sa posuňme k posledným dvom informáciám. Hovorí sa, že spomínané tracky sa objavia na More Life. Vypočuť si ich môžeš nižšie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia