Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. októbra 2016, 11:24
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Sexy Amy Adams je obeťou pomsty Jakea Gyllenhaala v napínavej a mysterióznej upútavke pre temný thriller Nocturnal Animals

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nový trailer stupňuje očakávania.

Keď Susan Morrow (Amy Adams) dostane od svojho bývalého manžela Edwarda (Jake Gyllenhaal) rukopis s mimoriadne znepokojivým príbehom, uvedomí si, že celá kniha je paralelou na ich vzájomný vzťah. A zároveň súčasťou temnej pomsty, ktorá v oboch protagonistoch prebudí démonov dávnej minulosti.

Nocturnal Animals vyzerá stále zaujímavejšie. Nový trailer sympaticky drží divákov v napätí a zároveň zručne stupňuje očakávania. Pridajte si k tomu zaujímavý príbeh pracujúci s viacerými rovinami rozprávania, ktorý očividne nebude prostý šokujúcich zvratov a ťaživej atmosféry a výsledkom je film, ktorý by mal mať v hľadáčiku každý milovník psychologických thrillerov. Zatiaľ totiž nič nesvedčí o tom, že by tento projekt mal zlyhať. Režisér Tom Ford sa už osvedčil podareným A Single Man a parádne obsadenie na čele so sexy Amy Adams, Jakeom Gyllenhaalom, Michaelom Shannonom, Aaronom Taylor-Johnsonom či Islou Fisher snáď ani nemôže sklamať. Festivalové ohlasy hovoria o vynikajúcom a mrazivom zážitku. A za nás nezostáva než dodať: sem s tým! Nocturnal Animals vstúpi do slovenských kín 24. novembra tohto roku.

Domov
Zdieľať
Diskusia